New York Knicks och Brooklyn Nets slutspelsbiljetter 2024

New York Knicks och Brooklyn Nets playoffs-biljetter

Biljetter till NBA-slutspelet för New York Knicks och Brooklyn Nets kan köpas online. NBA-slutspelet är basketmatcher där säsongens 16 bästa lag kämpar om att bli NBA-mästare. Slutspelet börjar i april och avslutas i juni. Här nedan förklarar jag hur du får tag på biljetter till Knicks och Nets, och vad NBA-slutspelet innebär.

NBA-playoffs biljetter är inte tillgängliga ännu
Vill du få ett meddelande så fort det finns biljetter att köpa? Skicka ett mejl till [email protected] så här du direkt när biljetterna finns tillgängliga!

Köp dina biljetter till New York Knicks och Brooklyn Nets slutspel här

Slutspelsbiljetter till New York Knicks och Brooklyn Nets

När New York-lagen tar sig till NBA-slutspelet kan du köpa biljetter till New York Knicks eller biljetter till Brooklyn Nets för de här specialmatcherna. Eftersom det är stor efterfrågan på de här biljetterna är de dyrare än vanliga säsongsbiljetter, så ha det i åtanke när du planerar din resa till New York.

OBS: Ta en titt på matchdatumen i förväg när du köper slutspelsbiljetter till Brooklyn Nets eller New York Knicks. Om du ser texten TBA eller TBD innebär det att datumet och/eller tiden inte har bekräftats ännu. I så fall vet man inte när och var matchen kommer att spelas ännu.

Du kommer inte att kunna få tillbaka pengarna om matchens datum eller tid ändras och du inte kan gå på den. Men om en match exempelvis ställs in på grund av att ett av lagen blir utslaget och matchen inte längre spelas, då kommer du att få en återbetalning.

2024 NBA-playoffs - nuvarande status

  • New York Knicks: Säsongen är över
  • Brooklyn Nets: Säsongen är över

NBA Playoffs

New York Knicks och Brooklyn Nets spelar under den ordinarie basketsäsongen från oktober till april. Båda lagen spelar i Eastern Conference (östra Nordamerika). I slutet på säsongen möts åtta lag från Eastern Conference och åtta lag från Western Conference (västra Nordamerika) i slutspelet för att tävla om mästartiteln.

Play-in

De sex bästa lagen från båda konferenserna går direkt till slutspel. Lagen som är rankade 7 till 10 i båda konferenserna tävlar i en playoff-turnering efter säsongen, där de har chansen att gå vidare till slutspelet. Som ett resultat kommer 16 lag att spela mot varandra i NBA-slutspelet.

Bäst-av-sju-serier

Vinnaren i NBA-slutspelet avgörs genom serier som spelas i bäst av sju.

I korthet: Det första laget som vinner 4 matcher går vidare till nästa omgång. Det förlorande laget åker ur NBA-slutspelet. Maximalt 7 matcher spelas per omgång.

Det är minst fyra matcher, vilket innebär att varje lag spelar minst två matcher på hemmaplan. Laget som vinner fyra matcher går vidare till nästa omgång.

När ett lag har vunnit en, två eller tre matcher kommer fler matcher att spelas – upp till maximalt sju, därav termen “bäst-av-sju”. En femte, sjätte eller till och med sjunde match spelas tills ett av lagen har vunnit fyra matcher.

NBA-finalen spelas mellan de två kvarvarande lagen och det sker i slutet på maj och i början på juni för att kora ligans vinnare. Bäst-av-sju-formatet används också i finalen. Vinnaren kammar hem Larry O’Brien Championship Trophy!

Nets och Knicks slutspelsschema i New York

New York Knicks och Brooklyn Nets playoffs-biljetter - NBA Playoffs

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat