Pod Hotel 39 i New York

Pod Hotel 39 i New York

Pod Hotel 39 är ett modernt och prisvärt hotell på en central plats i hjärtat på Manhattan. Deras filosofi är väldigt tydlig: ut med allt onödigt! Och det är just det handlar om för deras rum är små men har snygg och funktionell design för ett väldigt bra pris. Hotellet verkligen en egen stil och det är ett bra val om du reser ensam.

Black Friday-erbjudanden: Boka senast den 1 december 2022 och spara minst 30 % på vistelser under hela 2023.

Rummen

Pod Hotel 39 har 7 olika typer av rum och du väljer allt efter önskemål. Det stämmer att rummen är små men den funktionella designen gör att de känns större. Alla sovrum är ljusa och har eget badrum, hårtork, strykjärn och några extra faciliteter: du kan koppla upp dig på media centret i rummet, lyssna på din egen musik, se en film på en platt-tv, använda dimljus och airco samt ladda upp nya foton och annat via ett gratis (och snabbt) WiFi nätverk.

Pod Hotel 39 i New York - Bunk Pod Pod Hotel 39 i New York - Single Pod

Faciliteter

Pod Hotel 39 vill kompensera för storleken på rummen genom att erbjuda flera olika gemensamma utrymmen. Det finns något som heter ”Playroom & Bar” och är ett bra ställe att koppla av på: man kan äta något litet, utmana en av de andra gästerna att spela pingpong, sitta vid en öppen brasa eller spela ett spel tillsammans med dina vänner. Det finns även två privata rum där du kan titta på tv när ditt favoritlag spelar. Och sist men inte minst: det finns en härlig takterrass! Pod 39 ligger i en historisk renässansbyggnad. Fasaden och utsidan är intakt och det finns fina romerska bågar och pelare på taket. Utsikten över Murray Hill är fantastisk och du kan njuta av en vacker solnedgång med en cocktail i handen.

Pod Hotel 39 i New York - Salvation Taco Pod Hotel 39 i New York - Takbar

Plats och tillgänglighet

Pod Hotel 39 har ett perfekt läge mitt i hjärtat av city. Murray Hill ligger endast 20 minuters promenadväg från Times Square och Empire State Building, Grand Central Terminal ligger runt hörnet och det tar bara 5 minuter att gå till Bryant Park. Området är fullt av affärer, konstgallerier och trevliga restauranger. Du kan alltid äta i den mexikanska restaurangen inne i hotellet, Salvation Taco, men om du är sugen på en god hamburgare så ligger Shake Schack alldeles intill hotellet.

Eric tipsar: Pod Hotel 39 är ett modernt hotell med en bra stämning och med priser som passar de flesta. Det är lätt att få kontakt med andra gäster och hotellet rekommenderas till ensamresenärer. Om det redan är fullbokat, pröva då hos Pod Hotel 51 istället.

Boka ett rum hos Pod Hotel 39 här hos Hotels.com

Boka ett rum hos Pod Hotel 39 här hos Booking.com

Pod Hotel 39 i New York - Queen Pod Pod Hotel 39 i New York - Full Pod

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat