Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway

Köp dina biljetter här

Det är lätt att köpa biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway i förväg online. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du reser till New York för att spara tid och pengar. Moulin Rouge! The Musical är musikalversionen av samma film från 2001 som var en stor hit, och producent är Baz Luhrmann. Vinnaren av 10 Tony Awards, bland annat för bästa musikal, visas i Al Hirschfeld Theater. Upplev äkta underhållning med cancan dans och röd sammet nu, i New York!

Köp dina biljetter till Moulin Rouge här

Exklusivt: Välj "Flex biljett" alternativet vid checkout, och avboka eller ändra din beställning upp till 72 timmar innan showen!

Contents

Hitta dina biljetter

Betala säkert och enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Parisisk nattklubb

Vem känner inte till den medryckande musikfilmen som handlar om en passionerad kärlekshistoria i den berömda nattklubben i Paris: Moulin Rouge? Musikalen har förflyttats från den stora bioduken till Broadwayscenen. Kärleksförhållandet mellan den amerikanska författaren Christian och Moulin Rouge kurtisanen Satine framförs i Al Hirschfeld Theater, som i sig har förvandlats till en parisisk dekor från 1800-talet. Det känns som om du spenderar en kväll i Montmartre där nattklubbsägaren, Harold Zidler, har skapat en magisk teatervärld, musik och cancan. Satine är en av hans kurtisaner och hon erövrar Christians romantiska hjärta. Men, han är inte den enda som är förälskad i henne, och hans konkurrent tänker inte ge upp så lätt.

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - Dekor Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - Roxanne

Moulin Rouge och musiken

Musiken spelar inte bara en viktig roll i filmen men även i den här Broadwayuppsättningen. Precis som i filmen kommer du att höra kända sånger som är en viktig del av berättelsen. Många hitsånger från filmen, som till exempel “Come What May”, “Your Song, och “Lady Marmalade” känns igen. Och, även ett antal andra hits som släpptes efter filmpremiären år 2001. Den fantastiska kombinationen av medryckande sånger och en spännande berättelse gör den här showen till ett måste-ses på Broadway!

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - L'amour Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - Nini

Hur köper man biljetter till Moulin Rouge! The Musical?

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Köp dina biljetter till Moulin Rouge här

Eric tipsar: “Moulin Rouge! The Musical har en av  Broadways mest spektakulära scenuppsättning jag någonsin har sett och publiken älskar den. Berättelsen är densamma som filmen men det finns vissa uppgraderingar och moderna popsånger finns med från Lady Gaga till Kate Perry, och allt däremellan. Den här musikalen ska man inte missa att se.”

Information om showen

 • Minimiålder: Rekommenderas för barn från 12 år och upp. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: 2 timmar och 45 minuter
 • Plats: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
 • Tillgänglighet:  T
 • för Al Hirschfeld Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Moulin Rouge här

Vill du inte se Moulin Rouge! The Musical?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Köp dina biljetter till Moulin Rouge! The Musical här Köp dina biljetter här

* Det lägsta priset för denna musikal (bland andra) är ons 29 maj 2024 14:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ons 29 maj 2024 14:00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat