Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway

Köp dina biljetter här

Det är lätt att köpa biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway i förväg online. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du reser till New York för att spara tid och pengar. Moulin Rouge! The Musical är musikalversionen av samma film från 2001 som var en stor hit, och producent är Baz Luhrmann. Den visas i Al Hirschfeld Theater. Upplev äkta underhållning med cancan dans och röd sammet nu, i New York!

Köp dina biljetter till Moulin Rouge här

Köp biljetter till Moulin Rouge! The Musical nu, slipp betala serviceavgifter och hämta ut biljetterna direkt vid teatern!

Parisisk nattklubb

Vem känner inte till den medryckande musikfilmen som handlar om en passionerad kärlekshistoria i den berömda nattklubben i Paris: Moulin Rouge? Musikalen har förflyttats från den stora bioduken till Broadwayscenen. Kärleksförhållandet mellan den engelska författaren Christian och Moulin Rouge kurtisanen Satine framförs i Al Hirschfeld Theater, som i sig har förvandlats till en parisisk dekor från 1800-talet. Det känns som om du spenderar en kväll i Montmartre där nattklubbsägaren, Harold Zidler, har skapat en magisk teatervärld, musik och cancan. Satine är en av hans kurtisaner och hon erövrar Christians romantiska hjärta. Men, han är inte den enda som är förälskad i henne, och hans konkurrent tänker inte ge upp så lätt.

Moulin Rouge och musiken

Musiken spelar inte bara en viktig roll i filmen men även i den här Broadwayuppsättningen. Precis som i filmen kommer du att höra kända sånger som är en viktig del av berättelsen. Många hitsånger från filmen, som till exempel ”Come What May”, ”Your Song, och ”Lady Marmalade” känns igen. Och, även ett antal andra hits som släpptes efter filmpremiären år 2001. Den fantastiska kombinationen av medryckande sånger och en spännande berättelse gör den här showen till ett måste-ses på Broadway!

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - L'amour Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - Nini

Hur köper man biljetter till Moulin Rouge! The Musical?

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Köp dina biljetter till Moulin Rouge här

Eric tipsar: Moulin Rouge! The Musical har en av  Broadways mest spektakulära scenuppsättning jag någonsin har sett och publiken älskar den. Berättelsen är densamma som filmen men det finns vissa uppgraderingar och moderna popsånger finns med från Lady Gaga till Kate Perry, och allt däremellan. Den här musikalen ska man inte missa att se.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 12 personer eller fler.

Information om showen

 • Rekommenderas för barn från 12 år och upp, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: 2 timmar och 45 minuter
 • Plats: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
 • för Al Hirschfeld Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Moulin Rouge här

Vill du inte se Moulin Rouge! The Musical?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Biljetter till Moulin Rouge! The Musical på Broadway - Moulin Rouge

Kommande shower

  Köp dina biljetter till Moulin Rouge! The Musical härKöp dina biljetter här

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat