Billiga hotell i New York

Billiga hotell i New York

Billiga hotell i New York, finns det? Ja, det finns billiga hotell i New York men du får vad du betalar för. Priset på ett hotell i New York beror på platsen, när du bokar och säsong. Ett trevligt och vackert hotell till ett bra pris är sällsynt men det går att hitta.

Begreppet ”billig” är också relativt, särskilt när det gäller New York. Ett lågt pris i New York kan vara väldigt högt i en annan stad. Dessutom har Big Apple varken hög- eller lågsäsong, eftersom det är en av de mest besökta städerna i världen. Priserna sjunker vanligtvis i februari och mars månad men det är alltid bra att hålla utkik efter erbjudanden från webbsidor som hos Booking.com.

Billiga hotell på Manhattan

Jag rekommenderar alltid att stanna på Manhattan, framför allt om det är din första resa till New York. Du har nära till de mest berömda sevärdheterna, det är enkelt att ta tunnelbanan eller en taxi, och du befinner dig i hjärtat av New York.

Pod hotellen

Pod Hotels på Manhattan har väldigt bra läge i staden. Du har nära till stora sevärdheter som Times Square, Empire State Building och Central Park. Hotellrummen är inte särskilt stora men har allt man behöver. I Pod Hotel-barerna kan du avsluta din dag i New York med en drink.

Boka ett rum på Pod 39 här
Boka ett rum på Pod 51 här
Boka ett rum på Pod Times Square här
Boka ett rum på Pod Brooklyn här

Billiga hotell i New York - Pod 51MOXY NYC

MOXY NYC har flera hotell spridda över Manhattan. Det här boendet i New York erbjuder rum för både två och fyra personer. Detta gör MOXY NYC till ett trevligt hotell för en gruppresa till New York, för personer som inte har något emot att bo i kompakta rum. MOXY NYC:s lägen ligger nära kända landmärken som One World Trade Center och Flatiron Building. Hotellen har restaurang, bar och gym. Utöver de bekvämligheter som flera hotell har, har MOXY NYC en frisör och det finns till och med en tatuerare på vissa hotell.

Boka ett rum på MOXY NYC Times Square här
Boka ett rum på MOXY NYC East Village här
Boka ett rum på MOXY NYC Chelsea här
Boka ett rum på MOXY NYC Downtown här

Billiga hotell i New York - Moxy Times Square

Hotel Five44

Hotel Five44 är ett litet men bekvämt hotell i Midtown Manhattan. Hotellet erbjuder prisvärda rum fördelade på fyra våningar. Det finns ingen hiss. Men, med New York-standarder är rummen stora och det finns till och med ett kökspentry. Hotel Five44 ligger i Hell’s Kitchen, ett säkert område med många barer och restauranger, och bara några minuters promenad från Times Square.

Boka ett rum på Hotel Five44 här

Night Hotel Broadway

Night Hotel Broadway ligger på Upper West Side, nära Central Park. Förutom att vara nära Central Park, ligger hotellet också bara två tunnelbanestationer från American Museum of Natural History. Rummen, inklusive rum för fyra personer, är bekvämt och rymligt inredda.

Boka ett rum på Night Hotel Broadway här

The Hotel at Fifth Avenue

The Hotel at Fifth Avenue ligger i en vacker byggnad på en av de dyraste shoppinggatorna i världen. Hotellet erbjuder rum med klassiska möbler och dekorationer. Det finns ett gym och ett businesscenter som är öppet 24 timmar om dygnet. The Hotel at Fifth Avenue ligger bara fyra minuters promenad från Empire State Building.

Boka ett rum på The Hotel at Fifth Avenue här

West Side YMCA

YMCA är en välkänd kedja av vandrarhem i New York City. West Side YMCA ligger på Upper West Side, bara 50 meter från Central Park och fem minuters promenad från Columbus Circle. Vandrarhemmet har både privata och delade rum. Rummen är ljudisolerade och luftkonditionerade. Vandrarhemmet har även ett gym med bastu, ångbad och två inomhuspooler.

Boka ett rum på West Side YMCA här

Billiga hotell i New York - YMCA

Billiga hotellrum i Long Island City, Queens

Long Island City, i Queens, är ett bra val och område för dem som vill spara pengar men forfarande vill bo komfortabelt. Det här området ändras nu i snabb takt och blir mer och mer populärt. Som ett resultat är det en kommun med många nystartade företag och konstgallerier. Din största chans är att hitta boende nära en tunnelbanestation så att du kan åka till Manhattan på 15 minuter.

Sleep Inn

Sleep Inn är ett enkelt, billigt hotell med vänlig personal och frukost. Det finns en tunnelbanestation inom fem minuters promenad från hotellet och därifrån är du bara två hållplatser från Manhattan. Med lite tur, får du ett av de rum som har utsikt över staden.

Boka ett rum på Sleep Inn här

Best Western Plaza Hotel

Best Western Plaza Hotel ligger bakom Sleep Inn och erbjuder bra valuta för pengarna. En tunnelbanestation ligger 160 meter bort för enkel åtkomst till Manhattan. Förutom fina rum för två personer erbjuder hotellet även familjerum.

Boka ett rum på Best Western Plaza Hotel här

Microtel Inn by Wyndham

Ett annat billigt hotell nära tunnelbanan är Microtel Inn by Wyndham. Hotellet ligger tre minuters promenad från tunnelbanestationen 39 Av – Dutch Kills. Därifrån kan du åka till Times Square på femton minuter. Inredningen av rummen känns varm och ombonat.

Boka ett rum på Microtel Inn by Wyndham här

LIC Hotel

LIC Hotel i Long Island City ligger bara tre minuters promenad från tunnelbanan som tar dig till Central Park på tjugo minuter. Du kan njuta av utsikten över staden från hotellets takterrass. Rummen är fräscha och bekväma. Du kan också använda gymmet.

Boka ett rum på LIC Hotel här

Billiga hotell i New York - Long Island City

Nesva Hotel

Nesva Hotel ligger inte nära bara en tunnelbanestation utan tre. Rummen, som även är tillgängliga för familjer, är kompakta, moderna och rena. Ett rum ovanför fjärde våningen har utsikt över New York Citys skyline. Det går också att äta frukost på hotellet.

Boka ett rum på Nesva Hotel här

Billiga hotell i Brooklyn

Brooklyn är en trendig stadsdel i New York och det har länge upphört att vara ett billigt ställe. Varje dag växer dess popularitet och det finns ett stort utbud av butiker, restauranger och konstgallerier. Brooklyn stadsdel är väldigt stor och det kan ta lång tid att ta sig till Manhattan beroende på var i Brooklyn man bor. Här är några förslag på hotell i Brooklyn:

Quality Inn nära Sunset Park

Quality Inn near Sunset Park är ett mycket enkelt och prisvärt hotell på en livlig Brooklyn Street. Hotellet ligger fem minuters promenad från tunnelbanan och två kvarter bort ligger Sunset Park, ett trevligt ställe att strosa på under dagen. Rummen är standard och har mycket enkel inredning. Vissa rum är lämpliga för fyra personer.

Boka ett rum på Quality Inn här

Aloft Brooklyn

Aloft Brooklyn Hotel ligger inte bara nära tunnelbanan, utan också cirka tio minuters promenad från Brooklyn Bridge. Det är ett lite mer elegant hotell jämfört med andra hotell på listan. Det finns en restaurang för middag, en takbar, en inomhuspool och ett gym.

Boka ett rum på Aloft Brooklyn här

Billiga hotell i New York - Brooklyn

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat