Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City är New Yorks enda shoppingcentrum med outlets. Lite utanför New York ligger redan Woodbury Common Premium Outlets, men det har saknats en designeroutlet närmare centrum. Empire Outlets ligger precis intill färjeterminalen på Staten Island. Shop till you drop och avsluta shoppingrundan med en drink och något att äta på en av bänkarna som erbjuder en härlig utsikt över Manhattans skyline.

Modeparadis

Hos Empire Outlets kommer du att hitta ett 107 000 m2 stort shoppingcentrum som kommer att ha 100 butiker fyllda med mat och underhållning men framför allt: mode. De flesta New York-bor älskar mode och staden är även värd för ett av världens mest kända modeevenemang. Och nu kan New York-borna äntligen få alla sina önskningar uppfyllda i detta paradis fullt med modedesign till bra priser. Och det kan även du! I Empire Outlets hittar du märken som H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, GAP och Old Navy, bland andra. Outletcentret har en smart design. Det påminner om en utomhusgalleria med många bänkar där man kan vila trötta ben. Totalt finns det fyra olika våningar med outletbutiker. Vid vattnet ligger också en Walgreens apotek och flera matställen samt en Starbucks.

Eric tipsar: Om  du planerar att ta en tur med gratisfärjan Staten Island Ferry så rekommenderar jag absolut att du besöker även Empire Outlets. Den ligger precis intill färjeterminalen. Men, eftersom köpcentret är relativt nytt så är många butiker fortfarande tomma. I framtiden kommer fler och fler märkesbutiker att öppna dörrarna. Därför rekommenderar jag att vänta lite med att gå hit.

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Huvudgatan

Empire Outlets adress

New Yorks första egna designeroutlet ligger på Staten Island, i St. George Waterfront District. Centret är lättillgängligt. Det tar 20 minuter med Staten Island Ferry (gratis!) från Downtown Manhattan till Empire Outlets. Att åka dit är en upplevelse i sig eftersom du passerar förbi Frihetsgudinnan, Ellis Island och Lower Manhattan skyline. Efter att ha kommit till Staten Island Ferry Terminal, är det endast ett par minuters promenad till köpcentret. Gå direkt till höger när du går av färjan. Så fort du kommer ut från terminalen, ser du köpcentret rakt fram.

Empire Outlets Shopping Tour

Om du föredrar att resa till Empire Outlets så bekvämt som möjligt, kan du boka en lyxig shuttlebuss med lädersäten som hämtar upp dig från Times Square och tar dig till Whitehall Terminal för en tur med Staten Island Ferry. Det ingår en flaska vatten och en Emipre Outlet Coupon Book. Resan är tur och retur, och du väljer upphämtningstider vid bokning.

Boka Empire Outlets Shuttle här

Empire Outlets New York City - Skyline utsikt Empire Outlets New York City - Vid vattnet

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat