Macy’s Thanksgiving Parade 2021

Macy's Thanksgiving Parade

Macys Thanksgiving Parade hålls årligen i november och är en populär tradition i New York. Paraden har mer än 3 miljoner åskådare som står längs med gatorna och ca 50 miljoner människor följer paraden live på TV. Paraden inkluderar marscherande musikband, paradvagnar, cheerleaders och givetvis de berömda jätteballongerna av tecknade seriefigurer som Spindelmannen, Musse Pigg och Hello Kitty. Paraden är 4 km lång och har över 8000 volontärer. Om du är i New York på Thanksgiving, missa inte att se den fantastiska paraden!

Enorma ballonger

Natten innan Macy’s Thanksgiving Parade kan du se när de enorma ballongerna blir uppblåsta. Ballongerna fylls med helium i särskilt utsedda områden nära American Museum of Natural History i Upper West Side på Manhattan. Det är alltid mycket folk, så ha tålamod om du vill se det från nära håll. Staket ställs upp för att bilda rader och för att det ska rulla på smidigt. Uppblåsningen av ballonger lockar alltid mycket människor, så förbered dig på köer. Köerna startar oftast vid 79th Street och Columbus Avenue. Området är öppet för allmänheten från kl. 13.00 till 22.00.

Macy's Thanksgiving Parade - Blåser upp ballongerna Macy's Thanksgiving Parade - Spiderman

Macy’s Thanksgiving Parade

Macy’s Thanksgiving Parade börjar på västra sidan av Central Park vid 77th Street kl. 09.00 på morgonen. Paraden fortsätter ner 6th Avenue mot Herald Square på 34th Street, där Macy’s varuhus ligger. Redan klockan 06.00 står människor i kö längs med gatorna för att försäkra sig om att få en bra plats. Om du vill ha en bra plats är det bäst att ta sig dit så fort du kan på morgonen. Ibland stänger de till och med av gatorna för folk för att undvika stora folkmassor. Om du inte hittar en bra plats, promenera ett kvarter längre bort, ballongerna är så stora att du kommer att kunna se dem ändå.

Bästa platsen för att se paraden

Bästa platsen för att se paraden är vid Central Park West mellan 60th och 70th street. De flesta åskådare befinner sig vid Herald Square. Försök undvika paraden mellan 34th och 38th Street eftersom det är fullt med kameror från olika TV-bolag som filmar paraden live. Ta en titt på Macy’s Thanksgiving Parade egen sajt innan du beger dig ut i folkmassan för uppdaterade tider. Om du föredrar att se paraden från en plats inomhus längs med rutten, kan du boka Thanksgiving Day Parade Breakfast.

Eric tipsar: Om du inte har haft möjlighet att se ballongerna på nära håll kvällen innan Thanksgiving eller under paraden, finns det fortfarande en chans att se dem.. Efter paraden töms ballongerna på luft, du kan se det vid 34th Street och 6th Avenue.

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat