Biljetter till Harry Potter and the Cursed Child på Broadway

Köp dina biljetter här

Det är lätt att köpa biljetter till Harry Potter and the Cursed Child på Broadway online innan du reser. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du åker till New York för att spara tid och pengar. Det är en av de mest populära showerna på Broadway och den visas på Lyric Theater.
 

Köp dina biljetter till Harry Potter på Broadway här

Obs. att priserna gäller för två shower vilket är ett fantastiskt erbjudande!

Harry Potter på Broadway

Showen är en fortsättning på de otroligt populära böckerna och filmerna om Harry Potter som handlar om trollkarlslärlingen Harry och hans äventyr. Författaren till böckerna, J.K. Rowling, var en av författarna till manuset av musikalen. Det här manuset publicerades i bokform efter premiären i London och kan därför ses som den inofficiella åttonde delen av bokserien.

Den nya generationen Potter

Historien tar vid nitton år efter slutet av den sista boken när Harry, Ron och Harmione är vuxna. Harry arbetar för Ministry of Magic och är gift med Ginny Weasley. De har tre barn tillsammans: James Sirius, Albus Severus och Lily Luna. Albus går i sin pappas fotspår och blir anmäld till Hogwarts School of Witchcraft och Wizardry, där han kämpar för att leva upp till hans pappas rykte. Spöken från det förflutna återkommer och Harry och även Albus inser att ondska kan komma från oväntade håll. Harry Potter på Broadway är en så pass lång föreställningen att den är uppdelad i två långa akter, båda tar 2,5 timmar. Du kan se båda delarna samma dag. Äkta Harry Potter fans ska inte missa att se den här showen!

Biljetter till Harry Potter and the Cursed Child på Broadway - På Hogwarts Biljetter till Harry Potter and the Cursed Child på Broadway- Den nya generationen

Hur köper man biljetter till Harry Potter på Broadway?

Biljetter till Harry Potter från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan den första showen börjar, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter. Du får biljetterna för både del 1 och del 2 samtidigt.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till 4 personer är ni garanterade platser bredvid varandra. För större grupper gör teatern alltid sitt bästa för att se till att ni sitter intill varandra.

OBS! Den här showen består utav två delar. Du behöver endast köpa 1 biljett. Med den här biljetten kan du se båda delarna. Det här är föreställningens schema:

 • När du köper biljetter för onsdag kl. 14.00: Den andra delen visas samma dag kl. 19.30.
 • När du köper biljetter för lördag kl. 14.00: Den andra delen visas samma dag kl. 19.30.
 • När du köper biljetter för söndag kl. 14.00: Den andra delen visas samma dag kl. 19.30.
 • När du köper biljetter för torsdag kl. 19.30: Den andra delen visas fredag kl. 19.30.

Köp dina biljetter till Harry Potter på Broadway här

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer Flexbiljett, går det att avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 12 personer eller fler.

 Eric tipsar: Personligen är jag inte en stor fan av Harry Potter. Men på grund av, bland annat, väldigt imponerande specialeffekter så uppskattade jag verkligen de här föreställningarna! När du kommer till teatern får du en bok med en ordlista samt en sammanfattning av tidigare Harry Potter berättelser. Om du inte känner till dem, eller behöver påminnas om händelseförloppet, se till att du kommer till teatern i god tid innan för att ha tid att läsa all information. Då kommer du lättare in i berättelsen!

Information om showen

 • Showen passar för barn från 10 års ålder och äldre. Barn under 15 år är endast välkomna med vuxet sällskap.
 • Längd: del ett: 2 timmar och 40 minuter, del två: 2 timmar och 35 minuter
 • Plats: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street
 • för Lyric Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Harry Potter på Broadway här

Vill du hellre se en annan musikal än Harry Potter?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Kommande shower

  Köp dina biljetter till Harry Potter and the Cursed Child härKöp dina biljetter här

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat