2.1m
Frågor? Email eric@newyork.se
Biljetter till Harry Potter på Broadway

Biljetter till Harry Potter på Broadway

Biljetter till Harry Potter på Broadway

Harry Potter kommer till Broadway! Det är lätt att köpa biljetter till Harry Potter på Broadway online innan du reser. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du åker till New York för att spara tid och pengar. Musikalen Harry Potter kommer att visas på Lyric Theater och förväntas bli en av Broadways stora succéer. Showen är en fortsättning på de otroligt populära böckerna och filmerna om Harry Potter som handlar om trollkarlslärlingen Harry och hans äventyr. Författaren till böckerna, J.K. Rowling, var en av författarna till manuset av musikalen. Det här manuset publicerades i bokform efter premiären i London och kan därför ses som den inofficiella åttonde delen av bokserien.

Köp dina biljetter till Harry Potter här

Den nya generationen Potter

Historien tar vid nitton år efter slutet av den sista boken när Harry, Ron och Harmione är vuxna. Harry arbetar för Ministry of Magic och är gift med Ginny Weasley. De har tre barn tillsammans: James Sirius, Albus Severus och Lily Luna. Albus går i sin pappas fotspår och blir anmäld till Hogwarts School of Witchcraft och Wizardry, där han kämpar för att leva upp till hans pappas rykte. Spöken från det förflutna återkommer och Harry och även Albus inser att ondska kan komma från oväntade håll. Harry Potter på Broadway är en så pass lång föreställningen att den är uppdelad i två långa akter, båda tar 2,5 timmar. Du kan se båda delarna samma dag. Äkta Harry Potter fans ska inte missa att se den här showen!

Biljetter till Harry Potter på Broadway - Harry och Ginny Biljetter till Harry Potter på Broadway - Den nya generationen

Hur köper man biljetter till Harry Potter på Broadway?

Det är enkelt att köpa dina biljetter till Harry Potter på Broadway via länken här nedan. Jag rekommenderar att du köper dem innan du reser till New York. På så sätt sparar du tid, och du slipper oroa dig över att showen redan är fullbokad. Många av showerna i New York är väldigt populära och blir snabbt slutsålda.

 Eric tipsar: Personligen är jag inte en stor fan av Harry Potter. Men på grund av, bland annat, väldigt imponerande specialeffekter så uppskattade jag verkligen de här föreställningarna! När du kommer till teatern får du en bok med en ordlista samt en sammanfattning av tidigare Harry Potter berättelser. Om du inte känner till dem, eller behöver påminnas om händelseförloppet, se till att du kommer till teatern i god tid innan för att ha tid att läsa all information. Då kommer du lättare in i berättelsen!

Information om showen

  • Showen passar för barn från 10 års ålder och äldre. Barn under 15 år är endast välkomna med vuxet sällskap.
  • Längd: del I: 2 timmar och 40 minuter, del II: 2 timmar och 35 minuter
  • Plats: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street

Köp dina biljetter till Harry Potter här

Vill du hellre se en annan musikal än Harry Potter?

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Biljetter till Harry Potter på Broadway - På Hogwarts Biljetter till Harry Potter på Broadway - Diskuterar

Comments are closed.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


från
till och med
Sökresultat
från
till och med
Sökresultat