Den bästa sushin i New York

Den bästa sushin i New York

Var kan man hitta den bästa sushin i New York? New York har en äkta sushi kultur och det är möjligt att det finns fler sushiställen än Starbucks kaféer! Det finns en sushibar eller restaurang vid nästan varje gatuhörn. Framför allt på Manhattan! Även många mataffärer har en egen sushibar där det serveras färsk sushi varje dag.

Contents

Den bästa sushin i New York

Jag är inte lika säker på att japaner är lika förtjusta i sushin från New York men om du, som jag själv, älskar sushi med det där lilla extra, så har du kommit till rätt stad. New York-borna är kända för att experimentera med olika ingredienser, och special rolls är populära. Det innebär inte att det är lägre kvalitet på maten: de dyrare restaurangerna använder endast fisk av högsta kvalitet.

Eftersom endast färsk fisk används så är sushi ganska dyrt. Den här Topp 6 listan visar dig de mest prisvärda matställena. Fortfarande lite för dyrt? Det är oftast lägre lunchpriser jämfört med priserna på middagsmenyerna!

 1. Blue Ribbon Sushi

  Blue Ribbon är ett perfekt ställe att ta en dejt till. Den här tjusiga SoHo restaurangen är väldigt charmig. Den har faktiskt allting man kan önska sig under en dejt: massor av charm, är jättedyr och väldigt populär. Det beror inte endast på att Blue Ribbon vinner väldigt många utmärkelser varje år men även på att det är sådan liten och intim restaurang. Därför rekommenderar jag att du bokar ett bord. Nu så kan jag inte hjälpa att priserna är så höga men med den här kvaliteten kan man inte förvänta sig något annat. Maten är inte bara exotisk, exklusiv och av bästa kvalitet men även sake menyn imponerar. Se till att du inte missar ett besök på Blue Ribbon: gå ned för trapporna för att komma in. Du vet att du har kommit rätt när du ser en stor grupp av hungriga personer som väntar på att få komma in…Kanske det svider lite i plånboken men bara att se (och äta) hos Blue Ribbon är värt det!

  Den bästa sushin i New York - Blue Ribbon Sushi

 2. Katien Zushi Nomad

  På Kaiten Zushi Nomad kan du njuta av en god måltid med hela familjen. Du beställer sushin på en iPad och den levereras till ditt bord på ett löpande band. Läskedrycker och vatten kommer med en robot. Det är annorlunda jämfört med andra restauranger, det händer alltid något så det finns alltid något att titta på. Mina barn gillade den verkligen av den anledningen!

  Med New York-standard serverar den här restaurangen sushi till rimliga priser som också är mycket välsmakande. Dessutom är denna sushirestaurang i New York bekvämt belägen så att du enkelt kan gå in för lunch eller middag. Du kan kombinera det med ett besök på Empire State Building, till exempel. Det är varken möjligt eller nödvändigt att boka bord på den här restaurangen, eftersom det finns gott om platser. Det är också ett bra ställe att äta på om du reser ensam.

  Bästa sushin i New York - Kaiten Zushi Nomad Bästa sushin i New York - Kaiten Zushi Nomad inom

 3. Blue Fin

  Hos Blue Fin är sushin god och utsikten är ännu bättre. Det vill säga: om du kan få ett av de (sällsynta) fönsterborden med utsikt över Times Square. Ett briljant ställe att äta sushi på! Är du inte hungrig? Då är det här ett ställe du kan gå till och beställa en öl eller ett glas vin vid baren och äta några bitar sushi. Ett jättebra val om du har lite tid över innan du går till en Broadway show!

  Den bästa sushin i New York - Abace Sushi Den bästa sushin i New York - Blue Fin

 4. Nobu New York

  Nobu New York är en fin sushirestaurang. Det här “super sushi” stället rekommenderas varmt och har bra priser. Personligen tycker jag att det är lite kalt jämfört med Blue Ribbon även om priserna och kvaliteten är desamma. Skådespelaren Robert De Niro är en av restaurangens delägare och den japanska kocken Nobu Matsuhisa är något av en kulinarisk pionjär. Han fick sin utbildning i Tokyo och har bott i Sydamerika och andra kontinenter. Denna sammanställning av olika matkulturer utmärker hans rätter. Varför inte pröva på hummer med wasabi sås? Eller Nobus berömda torsk i miso!

 5. Abace Sushi

  Abace Sushi kanske inte serverar den bästa sushin i New York men den är en personlig favorit och jag ska berätta varför. Först och främst så har den många val på menyn. Sedan så är den ingen turistfälla, de hanterar bra priser och deras special rolls är klart prisvärda. Det är en liten och enkel restaurang med 16 sittplatser. Ta en stol och sätt dig bland New York-bor och njut av en god lunch eller middag. Mitt tips: pröva Volcano Roll och Colorful Dragon Roll.

 6. Whole Foods Market Columbus Circle

  Vill du äta en snabb sushi? Det kanske kommer som en överraskning men Whole Foods tillhör också Topp 6 listan. Den här är en av de mataffärer som tillagar färsk sushi varje dag. Sushibaren inne i affären heter Genji Shushi. Du kan välja den färdiglagade sushin eller beställa den och vänta ett antal minuter tills den är klar (eller handla under tiden!). Den här sushin är klart värt sitt pris och det finns även sushi med brunt ris och quinoa och affären ligger bra till på Manhattan. Ät din sushi vid Columbus Circle eller ännu bättre, i Central Park som ligger näst intill.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat