De bästa barerna att se fotboll på i New York

De bästa barerna att se fotboll på i New York

Det kan verka omöjligt att se fotboll i New York med tanke på att vi befinner oss i landet av baseboll och amerikansk fotboll, men det finns barer som ägnar sig helt åt fotboll. Britterna till exempel älskar sina ligor och dess fans vill inte missa en enda match under semestern. Samma sak gäller för oss svenskar som vill hålla sig á jour med fotbollsstatistiken. Jag har listat olika sportbarer i New York där man kan se olika ligor spela som till exempel Premier League och UEFA Champions League.

 1. Contents

  The Football Factory i Legends

  Legends är en stor sportbar som lyfter upp personligheter, platser och legender från New York inom sportvärlden. Det är en avslappnad stämning i lokalen och det finns god mat att tillgå medan man tittar på en fotbollsmatch. Legends älskar fotbollsfans så pass mycket att de har inrett en speciell del av lokalen med fotbollsattribut och kallar den för The Football Factory (de använder den internationella betydelsen av ordet istället för den amerikanska). Här visar de matcher från Champions League, Bundesliga och La Liga. Så du kommer inte att missa någon av dina favoritmatcher. Det finns tre våningar med 50 TV skärmar och två stora bredbildskärmar. Läget i city är perfekt: du hittar baren mitt emot Empire State Building.

 2. Black Horse Pub

  Black Horse Pub är en stor och rymlig engelsk pub med en härlig atmosfär att se sport i. Fotbollfans dyker upp tidigt på helgerna i den här lokala sportbaren för att se europeiska matcher. Det finns drygt 16 olika sorters öl på fat, en blandning av deras favoriter som Sixpoint Sweet Action och Brooklyn Lager och olika slags engelsk/irländsk specialöl som Boddingtons och Guinness. Happy hour är mellan 14:00 och 19:00. Fotboll har alltid företräde på skärmarna. När det inte är någon match så visar de tio stora tv-skärmarna allt efter efterfrågan. Ett toppenställe för att se en match och ta en öl tillsammans med engelsmän i New York. Den vänliga personalen ger dig även en riktig engelsk frukost som bangers and mash, ägg, bönor, chips och shepardspie.

 3. Smithfield Hall

  Smithfield Hall ligger endast ett par gator bort från Madison Square Garden. De visar fotbollsmatcher från hela världen. Vill du inte missa matchen från Europa League, Champions League eller tyska Bundesliga? Gå då till Smithfield Hall. De flesta kunder är New York-bor som vill se fotbollsmatcher från USA eller utlandet och njuta av en god öl samtidigt. Fotboll är inte den enda sporten de visar, du kan även titta på NHL, NFL, MLB, NBA, rubgy och NCAA matcher.

 4. The Churchill

  Churchill är en typisk engelsk pub nära Park Avenue. Restaurangen är helt OK och har en skön stämning. De visar rugby och andra europeiska sporter på skärmarna vid baren. Köp en bira och beställ något att äta medan du tittar på matchen. De flesta ölsorter från England och USA kostar ca 7-8 dollar per styck. Om du vill beställa specialöl, räkna med att betala 8 dollar och upp.

 5. Jones Wood Foundry

  Jones Wood Foundry är en annan low-key Brittisk pub lite dold på 76th Street, mellan First och York. Deras bartenders är väldigt trevliga och ger bra service. Under matchen kan du beställa äkta engelska maträtter och njuta av öl från deras stora ölsortiment. Ett bra och trevligt ställe om du vill titta på sport utan att störas av skränig hög musik från högtalarna.

 6. Dalton’s Bar & Grill

  På Dalton’s Bar & Grill kan du se alla typer av sport, från fotbollsmatcher till boxningsmatcher. Det här stället är välkänt bland lokalbefolkningen och har ett utmärkt läge i Hell’s Kitchen! De har över 30 HD-skärmar och serverar ett stort utbud av fatöl

 7. Beckett’s Bar & Grill

  Om du bor i Downtown Manhattan och letar efter en trevlig bar kan jag rekommendera Beckett’s Bar & Grill. På denna sportbar kan du inte bara titta på sportmatcher, de anordnar även komedikvällar! Det är en bra utgångspunkt om du vill utforska fler barer på Stone Street.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat