Biljetter till Apollo Theater i New York

Köp dina biljetter nu
Biljetter till Apollo Theater i New York

Biljetter till Apollo Theater i New York kan förköpas online. Den här teatern i Harlem är en av de mest kända teatrarna i världen och är full av historia. Den har varit scen för många stora artister, inklusive Michael Jackson, Aretha Franklin och Diana Ross. Apollo på 125th Street har dubbats till ”den amerikanska kultursjälen” och attraherar varje år över en miljon besökare från hela världen.

Köp dina biljetter till en föreställning på Apollo Theater i New York här

Amatörkväll på Apollo

Apollo Theater är mest känd för dess ”Amatörkväll på Apollo”, vilket arrangerades första gången 1934. Varje onsdagkväll kommer artister till teatern för att uppträda inför publiken, och publiken röstar sedan på deras favorit genom att applådera. Om någon inte tillfredsställer publiken buas personen ut och ”tas av” scenen. När du besöker Amatörkväll på Apollo kanske du har turen att få se en kommande storstjärna. Bland annat har Ella Fitzgerald, Jackson 5 och Stevie Wonder alla startat sina karriärer på Apollo Theater i New York.

Boka dina biljetter till Amatörkväll på Apollo här

Apollo Theater i New York

Apollo Theater i Harlem slog upp sina dörrar för första gången 1913 vid namnet Hurtig & Seamon’s Music Hall. 1929 renoverade man teatern för att göra det möjligt att visa filmer och platsen döptes om till Apollo Theater. När teatern öppnade sina dörrar för mörkhyade personer fem år senare fick även de äntra scenen. Adelaide Hall var den första stora stjärnan som uppträdde på teatern och hennes berömmelse gjorde att Apollos rykte spreds.

Biljetter till Apollo Theater i New York

Tur runt Apollo Theater

Harlem i New York är ett bostadsområde med en rik historia, i synnerhet inom musiksektorn. Utforska denna historia på turen runt Apollo Theater. Du kommer inte bara ta dig fram längs Harlems gator, utan även få ta en titt bakom kulisserna på Apollo Theater. Stå på scenen där berömda artister har uppträtt och promenera i korridorerna på Harlem-teatern.

Boka turen runt Harlem och Apollo Theater här

Gospeltur i Harlem

För att känna på Harlems genuina atmosfär är en gospeltur ett roligt alternativ. Under turen kommer du passera Apollo Theater och uppleva gospelmusik och atmosfären i en av Harlems kyrkor. Du kommer även få lära dig mer om Harlems historia i New York och besöka bostadsområdets mest berömda sevärdheter.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat