Westfield World Trade Center köpcentrum i New York

Westfield World Trade Center

Westfield World Trade Center köpcentrum i New York är Manhattans största shoppingcentrum. För alla er som planerar att storshoppa i New York, missa inte att åka hit. Shoppingcentret ligger i Financial District, mellan skyskraporna i det nya World Trade Center. Här hittar du även den nya stora stationen, World Trade Center Transportation Hub, med den berömda Ocuclus som landmärke. Shoppingcentret är nästan 34 000 m2 stort och det finns ca 60 butiker. De sanna shoppingälskarnas paradis!

Contents

Butiker i Westfield World Trade Center

Många av de stora butikskedjorna har en affär i det här centret, inklusive en Apple Store och många klädaffärer som Banana Republic, H&M och Hugo Boss. För dem som vill köpa smink och make-up i New York, här hittar du Sephora och en butik av Duane Reade by Walgreens. Om du gillar lite mer prisvärd shopping, gå till Empire Outlets i närheten, där du kan hitta designartiklar till försäljningspriser.

Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Shopping Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - butiker

Mat och dryck under shoppingrundan

Efter allt shoppande kommer du garanterat bli hungrig. Det är inga problem här i Westfield World Trade Center för det finns ett stort urval av matställen. Du hittar självklart en Starbucks och en Dunkin’ Donuts i det här äkta amerikanska shoppingcentret. Föredrar du en smoothie? Gå till Joe & The Juice för färskpressade juicer och smoothies. Du behöver inte ens lämna shoppingcentret om du blir sugen på en god hamburgare, det finns en Shake Shack i Fulton Center Towers. Vet du inte vad du ska köpa? Gå till Gansevoort Liberty Market för en mängd olika alternativ. Ska du till vidare till en Broadwayshow efter shoppingrundan? Ät en middag innan i en av de fem restaurangerna i Eataly: Den här italienska matmarknaden har öppnat en till marknad i shoppingcentret.

Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Oculus Westfield World Trade Center Shopping Mall i New York - Arkitektur

Praktisk information

  • Öppettider:
    • Måndag – lördag: kl. 10.00 – 19.00
    • Söndag : kl. 11.00 – 18.00
    • Ett antal butiker har avvikande öppettider
  • Plats: 185 Greenwich Street, nära One World Trade Center

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat