Westfield World Trade Center köpcentrum i New York

Westfield World Trade Center

Westfield World Trade Center köpcentrum i New York är Manhattans största shoppingcentrum. För alla er som planerar att storshoppa i New York, missa inte att åka hit. Shoppingcentret ligger i Financial District, mellan skyskraporna i det nya World Trade Center. Här hittar du även den nya stora stationen, World Trade Center Transportation Hub, med den berömda Ocuclus som landmärke. Shoppingcentret är nästan 34 000 m2 stort och det finns ca 100 butiker. De sanna shoppingälskarnas paradis!

Butiker i Westfield World Trade Center

Många av de stora butikskedjorna har en affär i det här centret, inklusive en Apple Store och många klädaffärer som Banana Republic, H&M, Hugo Boss och Forever 21. För dem som vill köpa smink och make-up i New York, här hittar du Sephora och två butiker av Duane Reade by Walgreens. En annan favorit bland kvinnliga shoppingälskare är Victoria’s Secret som du hittar här. Det finns även många butiker som riktar sig mot män, som bland andra, Breitling och The Art of Shaving där du hittar allt för rakning och tillbehör. Har du handlat så pass mycket att det inte längre passar i dina resväskor? Du kan alltid gå till Samsonite butiken och köpa en extra väska! Om du gillar lite mer prisvärd shopping, gå till Empire Outlets i närheten, där du kan hitta designartiklar till försäljningspriser.

Westfield World Trade Center - Kate Spade Westfield World Trade Center - Bennett

Mat och dryck under shoppingrundan

Efter allt shoppande kommer du garanterat bli hungrig. Det är inga problem här i Westfield World Trade Center för det finns ett stort urval av matställen. Du hittar självklart en Starbucks i det här äkta amerikanska shoppingcentret. Du kan även fika på Dunkin’ Donuts och New Yorks egna lokala kaffebryggeri Irving Farm. Föredrar du en hälsodryck? Gå till Joe & The Juice för färskpressade juicer och smoothies. Du behöver inte ens lämna shoppingcentret om du blir sugen på en god hamburgare, det finns en Shake Shack i Fulton Center Towers. Ska du till vidare till en Broadwayshow efter shoppingrundan? Ät en middag innan i en av de fem restaurangerna i Eataly: den här italienska matmarknaden har öppnat en till marknad i shoppingcentret.

Westfield World Trade Center - Oculus Westfield World Trade Center - Arkitektur

Praktisk information

  • Öppettider:
    • Måndag – lördag: kl. 10.00 – 21.00
    • Söndag : kl. 11.00 – 19.00
    • Ett antal butiker har avvikande öppettider
  • Plats: 185 Greenwich Street, nära One World Trade Center

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat