Vilka kläder är det som gäller i New York?

Vilka kläder är det som gäller i New York

Vilka kläder är det som gäller i New York? Det finns några undantag men i allmänhet kan man klä sig i ledig klädsel. Såvida du inte planerar att äta i en chic restaurang. Då är det en klädkod som gäller. Du hittar den oftast på restaurangens webbsida och vilken klädsel de rekommenderar. Samma sak gäller för klubbar i New York. Utan rätt kläder kommer man helt enkelt inte in!

Rätt klädsel i New York

Även under sommarmånaderna är det bäst att inte lämna hotellet utan en tröja eller en tunn jacka. Luftkonditioneringen i de flesta affärer har en temperatur på 18 grader Celsius. Tänk även på att regnskurar kan komma plötsligt och det är bra att ha med sig ett paraply. Och, glöm inte bort finskorna om du planerar att gå till en New York klubb.

På vintern kan det blir riktigt kallt. Min råd är att ha på sig olika lager med kläder så att du kan ta av eller på dig ett lager när det behövs, beroende på inomhus-eller utomhustemperaturen. Ta absolut med dig handskar, mössa och en halsduk när du åker till New York på vintern. Om du inte har tillräckligt med paket kan du shoppa i New York som en ursäkt

Vilka kläder är det som gäller i New York - Vinter Vilka kläder är det som gäller i New York - Sommar

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat