Upplev det amerikanska valet 2024 i New York

Det amerikanska valet 2024 i New York

Upplev det amerikanska valet 2024 i New York! Det amerikanska presidentvalet äger rum den 5 november 2024. Det här valet avgör vem som kommer att utses till landets president de kommande fyra åren. Resultaten i det amerikanska valet kommer att presenteras på kvällen. Bara att vara på plats i New York under presidentvalet är en upplevelse i sig.

Contents

Det amerikanska valet i New York

Tisdagen den 5 november 2024 kommer att vara något annat än en vanlig tisdag. Det är dagen då amerikanerna går till valurnorna. Där röstar de antingen på en kandidat från det Demokratiska partiet eller från det Republikanska partiet. Under kvällen handlar allt om resultatet från valet i USA.

Var kan jag se resultaten?

På resultatkvällen beger jag mig alltid till Times Square. Torget är fullt av kamerateam och reportrar som delar liveuppdateringar med de amerikanska hemmen. Ibland genomförs hela sändningar från Times Square, så du kan till och med hamna på direktsänd tv. Dessutom visar reklamtavlorna på Times Square liveresultat för varje stat från det amerikanska valet.

Valresultaten kan också följas på andra ställen i stan. Många barer har det på tv:n. På så sätt kan du verkligen bevittna reaktionerna från lokalborna och hur de spenderar kvällen. Till exempel kan du besöka Stone Street där det ligger ett flertal barer.

Det amerikanska valet i New York - Direktsänd TV Det amerikanska valet i New York - Broadcast

Veckan runt valet

Vid sidan av valet som äger rum tisdagen den 5 november, så finns det annat att göra i veckan och veckan innan. Till exempel firas Halloween i New York den 31 oktober. Den här dagen anordnas Village Halloween Parade, barnen går från dörr-till-dörr och frågar om bus eller godis, och du kan gå på en av alla Halloween-fester. New York City Marathon går av stapeln några dagar senare, den 3 november. Det här är en av stadens största sportevenemang.

Det amerikanska valet i New York - Times Square

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat