Bayonne Cruise Port i New Jersey (Cape Liberty Cruise Port)

Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port

Bayonne Cruise Port i New Jersey, som officiellt heter Cape Liberty Cruise Port är en kryssningsterminal i New York för Royal Caribbean och Celebrity-kryssningarna. Kryssningarna avgår och anländer till den här kryssningsterminalen i New Jersey.

Bayonne Cruise Terminal ligger i Bayonne, New Jersey, och därför blandas Cape Liberty Cruise Port ofta ihop med Bayonne Cruise Port. Båda namnen syftar på samma kryssningsterminal.

Contents

Bayonne kryssningsterminal

När du tar en kryssning från New York kommer kryssningsfartyget troligtvis att avgå från Bayonne i New Jersey. Det är här du kan hitta Cape Liberty Cruise Port eller Bayonne Cruise Port.

Avgång från Bayonne Cruise Port

Innan kryssningen kommer du att få en boardingtid. På så sätt vet du exakt vilket tid du ska vara vid kryssningsterminalen. Det här görs så att passagerarna i terminalen kan hanteras.

Alla anländer alltid till Cape Liberty Cruise Port med bil, taxi eller ett annat transportmedel. Det går faktiskt inte att ta sig hit genom kollektivtrafiken.

När du anländer till kryssningshamnen, så kommer du att lämna över din väska utanför terminalen till någon från kryssningsfartyget. Du fortsätter in till säkerhets- och passkontrollen och går sedan ombord på fartyget. Din väska kommer redan att finnas redo i din hytt på kryssningsfartyget.

Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port Cruise - terminal Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Transfer

Anlända till Bayonne Cruise Port

Några dagar innan din ankomst till Bayonne Cruise Port kommer du att bli meddelad den beräknade tiden som du stiger i land.

Natten innan ankomst kan du välja att få ditt bagage upphämtat. Om du väljer det här alternativet se då till att själv ta hand om de föremålen du behöver ha med dig. Du hittar enkelt din väska med ditt däck- eller hyttnummer.

Dessutom kan du välja att själv ta din väska när du stiger i land. Processen kan dock ta lite längre.

När du stiger i land från kryssningsfartyget hämtar du ut ditt bagage om det behövs och sedan fortsätter din resa. På returresan finns det inga tullar eller säkerhetskontroller. På en halvtimme är du redo för avgång.

Transport till och från Bayonne, New Jersey

Om du reser till eller från Cape Liberty Cruise Port från Manhattan behöver du ha i åtanke att sträckan kan ta tid eftersom hamnen ligger ganska långt ifrån staden.

Därför rekommenderar jag inte att ta en gul taxi. Det beror inte bara på att du korsar en statsgräns och att taxin på grund av det kan kosta ett specialpris, utan även för att det ofta står en lång kö med bilar framför terminalen innan kryssningen avgår. Man kommer inte bort från den är platsen direkt och taxametern tickar på, vilket kan höja taxiresans pris.

Personligen tycker jag en “biltjänst” med chaufför är mest praktiskt. Du hämtas upp vid hotellentrén på Manhattan och körs direkt till Bayonne Cruise Port. Att organisera allt i förväg säkerställer att du inte drabbas av några oförutsedda kostnader.

Boka ditt transportmedel från Manhattan till Cape Liberty Cruise Port här

När du kliver i land från kryssningen är du naturligtvis inte ensam. Och eftersom det inte finns någon kollektivtrafik förlitar sig alla på taxi och andra transportmedel. Det här kan göra det svårt att få tag på en taxibil, Uber eller Lyft. Detta är ännu en anledning till varför det är praktiskt ordna med transportmedlet i förväg, så att du kan fortsätta din resa med sinnesro.

Boka ditt transportmedel från Cape Liberty Cruise Port till Manhattan här

Bayonne Cruise Port i New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Manhattan

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat