JFK flygplats till Queens eller Brooklyn transfer

Köp dina biljetter nu

En JFK flygplats till Queens eller Brooklyn transfer är bäst att boka i förväg. Tyvärr finns det inga shuttlebussar från flygplatsen till Queens och Brooklyn. Det är därför svårt att ge råd för bästa färdsätt, det beror på vart ditt hotell eller lägenhet ligger.

Taxi från JFK till Queens eller Brooklyn

Oftast kan du ta dig till ditt boende med tunnelbanan vilket också är det billigaste alternativet. Ett annat alternativ är att ta en yellow cab som du hittar utanför ankomsthallen på flygplatsen. Beroende på var du ska är priset mellan 30-40 dollar. Det här priset är för (upp till) 3 personer. Om ni reser i ett större sällskap är det bättre att förboka en van. Läs nedan hur du gör för att förboka en van med chaufför till din resa. En van tar upp till 6 personer och du ser innan du bekräftar din bokning vad priset är.

Förboka din Car Service eller van här

Följ stegen nedan när du vill boka en Car Service eller van

  1. Fyll JFK och ditt flygnummer/bokningsnummer och välj Meeting Area ”International (Outside Only)”
  2. Fyll i Queens eller Brooklyn och adressen du ska till
  3. Fyll i datum och tid när du önskar att bli upphämtad (du kan fylla i flygankomsttid och de kommer att kontrollera i förväg om du har landat i tid och vid vilken gate).
  4. Välj bil.
  5. Fyll i alla detaljer hur du vill betala, jag rekommenderar att du väljer ”cash” alternativet vilket innebär att du betalar kontant till chauffören.
  6. Fyll i ditt telefonnummer (glöm inte landskoden)
  7. Bekräfta din bokning genom att välja Confirm och avvakta svar via mejl.

Glöm inte bort att förboka resan tillbaka till flygplatsen med Car Service eller en van

Vill du boka en transfer till Brooklyn? Då kan du även boka det här privata alternativet från JFK Airport. Glöm inte att boka returresan till flygplatsen samtidigt här.

Eric tipsar: Om du planerar att ta tunnelbanan till ditt boende, använd då min gratisapp. Där hittar du en citykarta som du kan använda i offlineläge och se var du befinner dig utan att vara uppkopplad.

Reser du från en annan flygplats?

Läs mer om transfer från Newark Airport till Queens eller Brooklyn här

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat