Skönhetssalonger i New York

Skonhetssalonger i New York

Det finns många skönhetssalonger i New York. Det finns frisörer, manikyr-och pedikyrsalonger och dag spa. New Yorkborna älskar att skämma bort sig själva och har många salonger att välja mellan men vilka är de bästa? Jag har gjort ett urval (med hjälp av min hustru, expert New Yorker) av de bästa fem skönhetssalongerna i New York. Är du nöjd med behandlingen? Glöm inte bort att ge dricks!

Contents

Skönhetssalonger i New York

Det kan vara en utmaning att hitta rätt ställe men när du väl gjort det är det värt besväret. Har du låg energi efter en Sex and the City Hotspots Tour? Avsluta din dag i ett spa tillsammans med din mamma eller väninnor, eller få håret stylat inför en utekväll i New York.

 1. Spa Belles

  Spa Belles är det bästa stället att få “manis and pedis” i New York. Det här är salongen du vill gå till om du vill att dina naglar ser perfekta ut inför en speciell kväll. De erbjuder även andra tjänster som vaxning, syrgasbehandling, massage och ansiktsbehandling bara för att nämna några få. Väldigt bra service och klart prisvärt.

 2. Scott J Aveda

  Om du behöver skämma bort ditt hår, gå till Scott J Aveda salong. De professionella medhjälparna är tränade enligt Aveda metoder och använder deras produkter. När du lämnar salongen kommer ditt hår att glänsa och se vackert ut. De har olika stylister (junior till senior) som kostar olika mycket. Alla behandlingar är inklusive konsultation, schampo och balsam och en massage av huvud, nacke och axlar. Som extra kan du välja mellan en makup touch eller handbehandling.

 3. The Drybar

  Om du letar efter ett ställa att få en perfekt ”blowout” så rekommenderar jag The DryBar. Blowout är deras specialitet. Ingen färgning, slingor eller klippning, allt handlar om styling. Du kan väja mellan olika slags blowout från deras ”meny”. Det finns många olika att välja mellan, till exempel The Manhattan (rakt hår), The Cosmo (vågor) eller The Uptini (olika uppsättningar). De har även en barnmeny för barn under 10 år, som heter Shirley Temple. Efter ett besök här, kommer ditt hår att se perfekt ut under en kväll ute.

 4. QC NY Spa

  Njut av en avkopplande dag med dina vänner, din älskade eller för dig själv på spa på Governors Island. På spaanläggningen finns över 20 olika wellnessupplevelser: Från bastu till ångbastu och från pooler till ansiktsbehandlingar. Och du kan beundra utsikten över Manhattans skyline. Det är den perfekta platsen för att byta ut New Yorks liv och rörelse mot några timmars skön avkoppling.

Eric tipsar: Det finns många skönhetssalonger i New York och för det mesta kan du bara gå in för en manikyr eller pedikyr. Priserna varierar men det som inte ändras är dricks. New York-bor ger alltid dricks i skönhetssalonger.

Skönhetssalonger i New York - Beauty Salon

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat