Sex and the City Tour

Köp dina biljetter nu
Sex and the City Tour

The Sex and the City Tour är det bästa sättet att upptäcka Carrie, Samantha, Miranda och Charlottes värld. Se filmplatser och andra hotspots. Den här rundturen är perfekt att ta tillsammans med din syster, mamma eller väninna.  Ni får veta många olika detaljer, filmtabbar och ser fler filmplatser. Det hjälper om ni vet lite om scenerna och känner till handlingen innan ni väljer den här turen.

Boka dina biljetter till The Sex and the City Tour här

Contents

Plaza Hotel

Sex and the City Tour börjar vid Pulitzer Fountain på Fifth Avenue mellan 58th och 59th Street. Det går inte att missa fontänen mitt emot det berömda Plaza Hotel (ja, där Carries stora kärlek Big firade sin förlovning med Natasha). Se till att du anländer minst 10 min. innan för en bra sittplats på bussen och låt dig inte distraheras av fontänen! Visa dina biljetter för guiden och ta en bra sittplats på bussen. Bussen har luftkonditionering, en toalett och WiFi så du har allt du behöver under turen.

Efter guiden har berättat lite om sig själv (oftast är det en ung tjej som arbetar inom film eller teatervärlden) åker du på det vackra Fifth Avenue till den första hållplatsen.

Sex and the City Tour - Cosmopolitans Sex and the City Tour - The Village

Magnolia Bakery

Rundturen Sex and the City tar ca 3,5 timmar totalt och stannar vid flera platser. Du kan shoppa i sexbutiken Pleasure Chest (där Charlotte köpte sin Rabbit). Sedan stannar ni utanför Carries hus och du kan ta en selfie utanför. Det finns tid över till att shoppa lite på den mysiga Bleecker Street där du får en cupcake vid det berömda Magnolia Bakery. Här kan du också gå till Sarah Jessica Parkers skobutik. Här kan du köpa ett snygga par lyxskor med 10 % rabatt. Turens sista stopp tag dig till “Scout” som Steve och Aidan öppnade tillsammans. Baren heter egentligen Onieal’s. Inne vid baren ser det exakt ut som i tv-serien Sex and the City. Och, hur kan det komma sig, står det redan cosmopolitans och väntar på er på baren. Tyvärr är de inte gratis på grund av USA:s stränga lagar angående alkohol men du kan njuta av en cosmopolitan på samma sätt som Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte gjorde för 17 dollar.

Eric tipsar: “Morgonturen är oftast mellan kl.14.00 och 17.30 men beroende på trafikläget kan den avslutas lite senare. Om du inte planerar att köpa en cupcake hos Magnolia Bakery som lunch, rekommenderar jag att du tar med dig något litet att dricka och äta under turen.”

Sex and the City Tour - Magnolia Bakery Sex and the City Tour - Magnolia Bakery

Praktisk information

Rundturerna är ofta slutsålda, se till att köpa dina biljetter i förväg för att vara säker på en plats i bussen. Efter bokningen, får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett för rundturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 3,5 timmar
  • Påstigningsplats: Plaza Hotel
  • Avgångstid: kl. 14.00

Boka dina biljetter till The Sex and the City Tour här

Sex and the City Tour - Carrie

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat