New York Bateaux middagskryssning (3 timmar)

Köp dina biljetter nu
New York Bateaux middagskryssning

Bästa kvällskryssningen med finaste utsikten över New York är definitivt en middagskryssning med fartyget Bateaux. Båten har stora rundade fönster och så fort du stiger ombord infinner sig en lyxig känsla. Ditt bord står färdigt när du anländer –  varför inte njuta av en drink innan maten? Det första som du kommer att lägga märke till är de vackra fönstren som bjuder upp till enorm panorama utsikt. Du har en fantastisk utsikt över New Yorks skyline vid samtliga bord- och det är av den anledningen du väljer Bateaux Dinner Cruise.

Boka biljetter till Bateaux middagskryssning här

Panoramautsikt över New York

Ett jazzband spelar ombord vilket är passande bakgrundsmusik till middagen. Den 3 timmar långa kryssningen kommer att ta dig genom Manhattans spektakulära skyline, Brooklyn Bridge, The United Nations building, Empire State Building och självklart ståtliga Frihetsgudinnan samt mycket mer. New York är faktiskt vackrare på kvällen än under dagtid. Passa på att gå ut på däck och ta några foton.

Bateaux middagskryssning i New York - Skyline Bateaux middagskryssning i New York - Utsikt

En romantisk kväll

Om du vill överraska din partner är alternativet ”Romance Dinner Cruise” absolut något för dig! Ni får ett speciellt bord med en väl kyld flaska mousserande vin och den lyckliga damen kommer att få en vacker bukett rosor. Jag har gjort den här kryssningen tillsammans med min fru, som blev mycket positiv överraskad. Det var en perfekt start för en lyckad kväll!

En trerätters middag är redan inkluderad i priset när du bokar. Med det här valet betalar du drinkarna separat men priserna är helt OK jämfört med standarden i New York. Du betalar 8 dollar för en öl,  10 dollar för ett glas vin eller 15 dollar för en cocktail.

Eric tipsar: Middagskryssningarna är lite dyrare än de andra kryssningarna,  fördelen är utan tvekan själva båt upplevelsen. Den här båten har den bästa utsikten över staden oavsett var du sitter. Maten och atmosfären är bra och utsikten oförglömlig.

New York Bateaux middagskryssning - Romantisk middag Bateaux middagskryssning i New York - Live musik

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong (voucher) som du visar upp vid båtens biljettkassa 30 minuter innan ombordstigning. Du kan skriva ut kupongen eller visa koden på mobilen.

Båten avgår från Chelsea Pier. Det är lätt att åka dit med tunnelbanelinjerna A, C och E. Klädkoden är sträng: sneakers och jeans tillåts inte och män förväntas komma i kavaj och slips. Det kan även räcka med att ha på sig kavaj och en snygg tröja eller skjorta. Kvinnor har på sig festklänning och högklackat. Eftersom alla är uppklädda enligt etikettens alla regler är det en festlig stämning ombord.

  • Tid: 3 timmar
  • Avgår ifrån: Chelsea Piers
  • Avgångstid: Dagligen klockan 19:00

Boka dina biljetter för en New York Bateaux kryssning här

Bateaux middagskryssning i New York - Passagerare New York Bateaux middagskryssning - Frihetsgudinnan

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat