New York Bateaux middagskryssning (3 timmar)

Köp dina biljetter nu
New York Bateaux middagskryssning

Bästa kvällskryssningen med finaste utsikten över New York är definitivt en middagskryssning med fartyget Bateaux. Båten har stora rundade fönster och så fort du stiger ombord infinner sig en lyxig känsla. Ditt bord står färdigt när du anländer –  varför inte njuta av en drink innan maten? Det första som du kommer att lägga märke till är de vackra fönstren som bjuder upp till enorm panorama utsikt. Du har en fantastisk utsikt över New Yorks skyline vid samtliga bord- och det är av den anledningen du väljer Bateaux Dinner Cruise.

Boka biljetter till Bateaux middagskryssning här

För närvarande är Bateaux-båten inte i drift. Middagskryssningen äger rum på Atlantis Yacht.

Panoramautsikt över New York

Ett jazzband spelar ombord vilket är passande bakgrundsmusik till middagen. Den 3 timmar långa kryssningen kommer att ta dig genom Manhattans spektakulära skyline, Brooklyn Bridge, The United Nations building, Empire State Building och självklart ståtliga Frihetsgudinnan samt mycket mer. New York är faktiskt vackrare på kvällen än under dagtid. Passa på att gå ut på däck och ta några foton.

Bateaux middagskryssning i New York - Skyline Bateaux middagskryssning i New York - Utsikt

En romantisk kväll

Om du vill ha en romantisk kväll med din älskade är Bateaux-kryssningen ett utmärkt val. Levande musik och en magisk utsikt över New Yorks skyline erbjuder en mycket romantisk omgivning. Beställ några glas champagne för att njuta ännu mer av er kväll tillsammans. Jag har tagit den här middagskryssningen tillsammans med min fru och jag kan berätta att vi verkligen njöt av den båda två. Det var början på en fantastisk kväll!

Eric tipsar: Middagskryssningarna är lite dyrare än de andra kryssningarna,  fördelen är utan tvekan själva båtupplevelsen. Den här båten har den bästa utsikten över staden oavsett var man sitter. Maten och stämningen är på topp och utsikten är helt fantastisk.

New York Bateaux middagskryssning - Romantisk middag Bateaux middagskryssning i New York - Live musik

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong (voucher) som du visar upp vid båtens biljettkassa 30 minuter innan ombordstigning. Du kan skriva ut kupongen eller visa koden på mobilen.

Båten avgår från Chelsea Pier. Det är lätt att åka dit med tunnelbanelinjerna A, C och E. Klädkoden är sträng: sneakers och jeans tillåts inte och män förväntas komma i kavaj och slips. Det kan även räcka med att ha på sig kavaj och en snygg tröja eller skjorta. Kvinnor har på sig festklänning och högklackat. Eftersom alla är uppklädda enligt etikettens alla regler är det en festlig stämning ombord.

  • Tid: 3 timmar
  • Avgår ifrån: Chelsea Piers
  • Avgångstid: Dagligen klockan 19:00

Boka dina biljetter för en New York Bateaux kryssning här

Bateaux middagskryssning i New York - Passagerare New York Bateaux middagskryssning - Frihetsgudinnan

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat