Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony 2024

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting är ett stort firande i New York och det är en äkta ceremoni innan tändningen av alla julgransljus. Det blir väldigt hektiskt på Rockefeller Center under ceremonin, alla på plats vill få en glimt av den magnifika julgranen. Ceremonin sänds live på TV och ses av miljoner amerikaner. Du kan förvänta dig att få se minst en världsberömd artist uppträda på scenen framför julgranen.

Vill du veta allt om julen i New York? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev här och håll dig uppdaterad!

Contents

Rockefeller julgranen

Rockefeller julgranen har över 50000 LED lampor och kablarna är hela 8 km långa! Det är verkligen en upplevelse att få vara med om när det tänder alla ljusen på julgranen. I 2024 är julgranständningen den 4. december.

Christmas Tree Lighting Ceremony Dinner Gala

Biljetter till The Dinner Gala för att bevittna julgranständningen blir helt slutsålda varje år, se till att vara snabb. Med de här biljetterna, har du garanti på att få de bästa sittplatserna. Från den eleganta restaurangen kommer ni att få en härlig utsikt över platsen med vackra julgranen. Du kan njuta av obegränsat med drinkar och snacks medan du ser granen tänds.

Se årets alternativ här nedan:

Tänk på att utan biljetter kommer du att stå ute i timmar för att få en plats att se showen. Blocket som omger området är packat med människor som står i kylan och väntar, vilket också betyder att det är galet att ta sig runt i området, även till fots. De flesta New York-bor som inte kommer på showen undviker det. Faktum är att kontorsbyggnaderna på Rockefeller Plaza stänger vid lunchtid för att hjälpa de anställda att komma därifrån säkert.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony - Rockefeller Träd

Skridskoåkning under julgranen

Under Rockefeller Centers julgran kommer en fantastisk skridskobana att byggas upp. Skridskoåkning där är inte billigt men är en unik upplevelse. Dagen före och efter ceremonin är skridskobanan stängd på grund av uppsättning och demontering av scenen. Under vintern kan du åka skridskor på Rockefeller Center varje dag.

Dyker Heights

Om du inte får nog av alla fina julljus, missa då inte att åka ut till Dyker Heights. Det här området i Brooklyn är känt för sina överdådigt juldekorerade hus. Det bästa sättet för att uppleva ljusspektaklet är att ta en guidad busstur dit ut.

Kan jag vara med på Rockefeller Tree Lighting?

Ja det kan du. men tänk på att det kommer att bli upptaget. Området runt Rockefeller brukar öppna runt 16.00, men folk ställer gärna upp mycket tidigare. När torget är fullt släpps inga fler in. Torget stänger kl 23.00 för städning.

Vad är det bästa sättet att uppleva Rockefeller Tree Lighting på?

Det bästa sättet att se Rockefeller Tree Lighting är med att anlända väldigt tidigt eller att köpa en separat biljett, Läs mer här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat