Philadelphia rabattkort för sevärdheter

Köp dina biljetter nu
Philadelphia rabattkort för sevärdheter

Philadelphia rabattkort för sevärdheter är ett ekonomiskt sätt att besöka attraktioner i Philadelphia. Flera attraktionskort för Philadelphia finns tillgängliga. Med de här korten blir besöket mycket billigare än att köpa separata biljetter. Philadelphia, ofta kallat “Philly”, ligger inte långt från New York. Det är en vacker stad med mycket historia och är värt att upptäcka i kombination med din cityresa till New York.

Contents

Philadelphia Attraction Pass

Nedan kan du se vilka rabattkort för Philadelphia som finns och vad skillnaderna är mellan rabattkorten. Med alla rabattkort som nämns nedan behöver du inte längre köpa biljetter till sevärdheter vid användning av rabattkortet. Kortet ger dig inträde till alla inkluderade sevärdheter och guidade rundturer utan extra kostnader.

Philadelphia Sightseeing Pass

Philadelphia Sightseeing Pass är ett attraktionskort som låter dig besöka stadens mest kända sevärdheter. Rabattkortet ger dig inträde till Eastern State Penitentiary, Philadelphia Museum of Art och ett tiotal andra platser. Du kan också obegränsat använda Hop on Hop off-buss under en dag.

Philadelphia Sightseeing Pass finns i två former: ett Flex Pass och ett Day Pass. Med Flexpasset kan du välja hur många attraktioner du vill besöka med kortet och köpa kortet för just det antalet sevärdheter. Med Day Pass kan du köpa för ett visst antal dagar och använda det obegränsat under dessa dagar.

Köp Philadelphia Sightseeing Pass här

Philadelphia rabattkort för sevärdheter - Liberty Bell Philadelphia rabattkort för sevärdheter - City Hall

Go Philadelphia Explorer Pass

Ett annat rabattkort för Philadelphia är Go Philadelphia Explorer Pass. Du kan köpa det här rabattkortet för ett visst antal sevärdheter, det är jämförbart med Sightseeing Flex Pass. Med Go Philadelphia Pass kan du besöka 3, 4, 5 eller 7 sevärdheter. Man behöver inte bestämma i förväg vad man vill göra med rabattkortet, det går att bestämma sig på plats i staden. Detta innebär maximal flexibilitet! Med det här kortet kan du till exempel besöka Philadelphia’s Adventure Aquarium och Battleship New Jersey Museum & Memorial. Se hela listan över sevärdheter för att få en uppfattning om möjligheterna med rabattkortet.

Beställ ditt Go Philadelphia Explorer Pass här

Hop on Hop off buss Philadelphia

Precis som i New York är det en bra idé att upptäcka Philadelphia med Hop on Hop off-buss under en dag för att lära känna staden lite bättre. Om du köper ett av de rabattkort som anges ovan kan du välja att använda Hop on Hop off-bussen som en av rabattkortets attraktioner. Om du bestämmer dig för att inte använda ett rabattkort kan du köpa separata biljetter för bussen.

Köp din Philadelphia Hop on Hop off bussbiljett här

Resor från New York till Philadelphia

Om du är intresserad av att besöka Philadelphia från New York, överväga att boka en dagsutflykt till Philly. Det finns flera bussturer från New York till Philadelphia som avgår tidigt på morgonen, så du kan hinna utforska staden under dagen och återvända till New York på kvällen. Visa alla resor från New York till Philadelphia.

Philadelphia rabattkort för sevärdheter - Rocky Steps Philadelphia rabattkort för sevärdheter - Hop on Hop off buss

Letar du efter andra städer?

Om du besöker flera städer kan du vara intresserad av USA Sightseeing Pass

Vilket är det bästa rabattkortet för Philadelphia?

Det finns flera rabattkort för sevärdheterna i Philadelphia. Vilket rabattkort som är mest intressant för dig är personligt. Läs mer här om de olika Philadelphia rabattkorten för sevärdheter.

Är ett Philadelphia Pass prisvärt?

Ja, ett rabattkort är alltid mer intressant än att köpa separata biljetter. Ett attraktionskort är i allmänhet billigare, och det är också mycket praktiskt att du bara behöver ett kort istället för biljetter till alla olika aktiviteter.

Vad kan man göra med ett Philadelphia rabattkort?

Det finns flera rabattkort för Philadelphia, det skiljer per pass vad exakt du kan göra med dem. Med alla pass kan du besöka de flesta viktiga sevärdheterna för ett lägre belopp än med separata biljetter.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat