Boston rabattkort för sevärdheter

Köp dina biljetter nu
Boston rabattkort för sevärdheter

Boston rabattkort för sevärdheter ger dig inträde med rabatt till sevärdheter i Boston. Det finns olika sorters rabattkort men med dem alla kommer du att betala mindre än när du köper separata biljetter. Rabattkortet är också mer praktiska eftersom du kan komma in överallt med ett enda kort. Du behöver inte ha separata biljetter med dig. Nedan kan du läsa mer om de mest användbara rabattkorten för Boston, för att kunna göra ett bra val bland de olika alternativen.

Go Boston Explorer Pass

Vill du ha maximal flexibilitet under din resa? Go Boston Explorer Pass passar bra för dig. Du kan själv ställa samman ditt rabattkort för Boston. Du köper kortet för 2, 3, 4 eller 5 sevärdheter. Välj sedan de saker du vill göra från en lista med tiotals sevärdheter. Med kortet kan du till exempel ta Hop on Hop off-buss, besöka Fenway Park, gå till några museer samt ta en båttur. Du kan i förväg bestämma vilka sevärdheter och aktiviteter du ska välja men du kan också göra det när du redan är i Boston. Hur som helst, med det här rabattkortet har du stor valfrihet!

Köp Go Boston Explorer Pass här

Go Boston All-Inclusive Pass

Om du stannar i Boston i några dagar och du vill få ut det mesta av din vistelse i staden, är Go Boston All-Inclusive Pass ett prisvärt alternativ. Du kan köpa kortet för 1, 2, 3, 5 eller 7 dagar och inom dessa dagar kan du besöka alla sevärdheter som ingår med rabattkortet. Du kan ta en Duck Tour, vilket är en rundtur med både buss och båt, eller besöka Harvard med en av deras studenter. Se hela listan med sevärdheter för att få en idé om vad du kan göra med ett Go Boston All-Inclusive Pass.

Köp Go Boston All-Inclusive Pass här

Boston rabattkort för sevärdheter - Harvard Boston rabattkort för sevärdheter - Fenway Park

Boston CityPASS

Boston CityPASS ger dig tillgång till några av stadens mest populära betalda sevärdheter. Flera attraktioner ingår, inklusive New England Aquarium och Museum of Science. Det finns också olika valmöjligheter, där du kan välja mellan ett museum, djurpark eller en båttur. Boston CityPASS är särskilt värt om du vill besöka sevärdheterna som ingår specifikt i detta kort.

Beställ Boston CityPASS här

Hop on Hop off-trolley Boston

Planerar du inte att köpa ett rabattkort, men du vill ändå bekvämt se olika höjdpunkter i Boston? Köp då en biljett till en Hop on Hop off-trolley. Den här lilla bussen stannar på många kända platser, som vid USS Constitution, Boston Tea Party-fartygen och Faneuil Hall marknaden.

Köp din Boston Hop on Hop off-trolley biljett här

New York till Boston dagsutflykt

En resa i New York kan enkelt kombineras med en dagsutflykt till Boston. Detta inkluderar en tidig bussavgång från Manhattan och möjlighet att se några av höjdpunkterna i Boston och i närliggande omgivningar på en dag. Du kommer att besöka Harvard, gå på Freedom Trail och äta lunch på Quincy Market. Ni återvänder till New York på kvällen.

Boston rabattkort för sevärdheter - Från vattnet sett Boston rabattkort för sevärdheter - Byggnader

Vilket är det bästa rabattkortet för Boston?

Det finns flera attraktionskort som du kan använda för att besöka sevärdheter i Boston, vilket kort som är mest värt för dig är ett personligt val. Läs mer här.

Är ett Boston Pass prisvärt?

Ja, ett pass är alltid mer värt än att köpa separata biljetter. Speciellt om alla sevärdheter du vill besöka täcks av ett av korten. Ett rabattkort är även väldigt praktiskt att använda på plats. Du behöver inte längre separata biljetter till alla olika aktiviteter.

Vad kan man göra med ett Boston Pass?

Det finns flera rabattkort för Boston så möjligheterna för varje kort skiljer skiljer det sig åt. Läs allt om det här.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat