New York middagskryssning med buffé (2,5 timmar)

Köp dina biljetter nu
Middagskryssning med buffé i New York

New York middagskryssning med buffé ombord är ett perfekt val för en avkopplande utekväll. Beundra Manhattans vackra skyline på kvällen medan du njuter av olika goda maträtter och underhållning från en DJ ombord. Oavsett om du är här med din partner, vänner eller familj, den här båtturen passar allas smaker, tack vare den trevliga stämningen ombord. Båtkryssningen avgår från Chelsea Piers, se till att anlända i god tid innan så att du hinner gå runt lite på båten.

Boka biljetter till middagskryssning med buffé här

Manhattans romantiska ljus

Ombord på New York middagskryssning med buffé går du till matsalen där du kan njuta av en härlig panoramautsikt och god mat med levande ljus vid bordet. Allting lagas till ombord av ett professionellt team och det finns alltid något som passar allas smaker. Smaka på olika rätter eller koncentrera dig på efterrätterna, valet är ditt! Eftersom det är en matbuffé är den här båtkryssningen även lämplig för personer som har olika slags matallergier, intolerans eller överkänslighet, eller som föredrar vegansk eller vegetarisk kost. Fråga serveringspersonalen vilka rätter du kan äta, de hjälper gärna till med mer information.

Under och efter middagen, passa på och ta en svängom på dansgolvet, en DJ kommer att spela olika sorters musik. Eller, spela ett bordsspel, upptäck båten och gå till utedäck för en ännu bättre utsikt av Empire State Building, Brooklynbron och Frihetsgudinnan. Den här båtturen är verkligen en underhållande upplevelse och ett fint minne att ta med sig hem.

New York middagskryssning med buffé - Utsikt New York middagskryssning med buffé - dansgolv

Eric tipsar: Är du tillsammans med din partner och vill ni uppleva en romantisk utekväll tillsammans? Ta då med drinkarna till utedäck högst upp där du får den bästa och mest romantiska utsikten av New Yorks upplysta skyline.

Praktisk information

Efter bokningen kommer du att få en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som till biljett för båtturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 2,5 till 3 timmar (på lördagar är det 3 timmar)
  • Avgår ifrån: Chelsea Piers, för att komma hit, ta tunnelbanelinjer A, C eller E till 23rd Street
  • Avgångstider:
    • Måndag – lördag: kl. 19.00 (ombordstigning börjar kl. 18.30)
    • Söndag: kl. 18.00 (ombordstigning börjar kl. 17.30)
  • Det finns ingen strikt klädkod för båtturen men proper klädstil rekommenderas.

Boka dina biljetter till middagskryssning med buffé här

Middagskryssning med buffe i New York - Frihetsgudinnan Middagskryssning med buffe i New York - Manhattan Skyline Bridge

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat