New York Five Boro Bike Tour 2025

Köp dina biljetter nu
New York Five Boro Bike Tour

New York Five Boro Bike Tour äger rum årligen den första söndagen i maj. År 2025 infaller det den 4 maj. Under den här dagen träffas över 30 000 deltagare i Lower Manhattan innan de cyklar iväg på NYC Five Boro Bike Tour. Sträckan är 65 kilometer (40 miles) lång och har gjorts helt bilfri för det här evenemanget.

Contents

New York 5 Boro Bike Tour

Att cykla i New York kan normalt sett vara en utmaning på grund av den tunga trafiken. Men under Five Boro Bike Tour kommer du inte att störas av det. Det är ett unikt sätt att upptäcka de olika stadsdelarna i New York. 5 Borougs-turen anordnas för att främja cyklandet i New York.

New York Five Boro Bike Tour - Cheerleaders New York Five Boro Bike Tour - Bryant Park

Sträckan

Five Boro Bike Tour startar vid Bowling Green, nära One World Trade Center i Lower Manhattan. Glöm inte att blicka upp: du kommer att förtrollas av skyskraporna runt om dig! Du cyklar mot norra Manhattan och igenom den gröna delen av Central Park. Via Harlem korsar du vattnet till The Bronx, och sedan söderut via Queensboro Bridge och upptäcker Queens och Brooklyn. Du kommer att fascineras av den stora kontrasten mellan de olika distrikten. Sedan kommer du att bege dig ut över USA:s längsta hängbro: Verrazzano-Narrows Bridge. Här är utsikten magnifik! Bron tar slut i Staten Island, det sista stadsområdet på den här cykelturen.

Finish Festival

Efter att ha nått Staten Island kan du varva ner på målgångsfestivalen. Njut av live-musik, mat och dryck. Tillbaka till Manhattan? Ta den kostnadsfria Staten Island Ferry. Glöm inte att fotografera Manhattan skyline och Frihetsgudinnan.

Så registrerar du dig

Du kan registrera dig till Five Boro Bike Tour online i förväg. När du registrerar dig deltar du på ett välgörenhetslopp som stöttar gratis cykelutbildningsprogram. Med det här hjälper du New York-bor att få kunskapen som behövs för att cykla säkert på stadsgatorna.

Registrera dig till 5 Boro Bike Tour här

New York Five Boro Bike Tour - West Side New York Five Boro Bike Tour - 6th Avenue

Hyr en cykel

När du deltar på Five Boro Bike Tour behöver du naturligtvis en cykel. Du kan boka en cykel i förväg och hämta ut den nära startplatsen. Om nödvändigt kan cykeln justeras efter dina önskemål.

Hyr din cykel till Five Boro Bike Tour i New York här

Eric tipsar: “Om du tycker att Five Boro Bike Tour är lite för lång kan du även vara på en av cykelturerna i New York eller hyra en cykel för att utforska staden på egen hand.”

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat