Luna Park i Coney Island biljetter

Köp dina biljetter nu
Luna Park i Coney Island biljetter

Du kan köpa dina biljetter till Luna Park på Coney Island online. I den här berömda nöjesparken i New York kan du hitta höghastighetsattraktioner som träbanan Cyclone och du kan tävla på gokartbanan. Du kan också ta en tur i pariserhjulet eller kasta ring. För att besöka nöjesparken vid Coney Island Beach behöver man köpa en biljett till Luna Park.

Köp dina biljetter till Luna Park här

Contents

Luna Park i New York

I början av nittonhundratalet öppnade flera nöjesparker sina dörrar på Coney Island. En stor brand 1944 förstörde stora delar av parkerna men som tur var klarade sig åkattraktioner på Coney Island, som Cyclone berg- och dalbanan, som öppnade 1927, och Nathans berömda korvkiosk, undan branden. Under 2010 öppnade en ny Luna Park med mer än 25 attraktioner. Nöjesparken ligger på en boulevard full med kitschiga butiker och olika matställen.

Sevärdheter i Luna Park

Det finns något för alla på Luna Park, från snabba berg- och dalbanor till en gokartbana och från ett pariserhjul till en spelhall. Du kan jämföra nöjesparken med en mässa. I över hundra år har Coney Island varit platsen för underhållning i New York, vilket har gjort några av attraktionerna väldigt kända.

Luna Park i Coney Island biljetter - Nöjespark Luna Park i Coney Island biljetter - Åktur i nöjespark

Berg-och dalbanan av trä Cyclone

Cyklonen är inte bara den tredje snabbaste berg och-dalbanan av trä i världen, utan också ett officiellt landmärke i New York, vilket ger den skyddad status. Med en hastighet på 60 miles i timmen (96 kilometer i timmen), spännande och skarpa svängar med 7 höjdvariationer, gör den här berg-och dalbanan helt klart till en kul attraktion. Coney Islands “Big Momma” är definitivt värt ett besök när du är i Luna Park.

Sling Shot

Attraktionens namn säger allt: Du kommer att skjutas iväg med en hastighet av mer än 90 mph (144 km/h) och nå en höjd av 150 fot (45 meter). Den sfäriska konstruktionen med ett elastiskt band på båda sidor gör att man upplever det som om man flyger.

Thunderbolt

Om du är ett stort fan av berg-och dalbanor rekommenderar jag starkt en tur på Thunderbolt. Berg-och dalbanan har ett 90-graders fall, skarpa svängar och tillräckligt med G-kraft för att få adrenalinet att pumpa.

Eric tipsar: Det är bäst att besöka Luna Park under veckan. Det är lugnare dagar och du behöver inte stå i kö så länge. På så sätt kan du besöka alla attraktioner på en dag.

Praktisk information

Luna Park är uppdelad i flera områden med Deno’s Wonder Wheel Amusement Park däremellan. Med din biljett kan du hämta ett armband vid Guest Services Windows. Armbandet ger dig obegränsad tillgång till alla attraktionerna i Luna Park men för vissa attraktioner kan det tillkomma en extra kostnad. Nöjesparken Coney Island är kul att besöka med barn eftersom det finns en attraktion som passar alla.
Coney Island är lättillgängligt med tunnelbana. Tunnelbanestationen är slutstationen för linjerna D, F, N och Q. Härifrån är det enkelt att gå till Luna Park som har flera ingångar.

  • Plats: Coney Island
  • Öppettider: Luna Park har öppet från slutet av mars/början av april till slutet av oktober

Köp dina biljetter till Luna Park här

Luna Park i Coney Island biljetter - Kul dag Luna Park i Coney Island biljetter - Inträde

Vad kostar en biljett till Luna Park i Coney Island?

Biljetter till Luna Park i Coney Island kostar ca 630 kr per styck. Läs mer här.

Är Luna Park i Coney Island lätt att nå?

Luna Park i Coney Island går att besöka med tunnelbana.

Vad är Luna Park i New York?

Luna Park i New York är en berömd nöjespark vid Coney Island Beach. Läs mer här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat