New York Aquarium

Köp dina biljetter nu
New York Aquarium

New York Aquarium ligger i Coney Island och är det enda besöksakvariet i New York. Det finns hundratals olika sorter och New York Aquarium vill undervisa sina besökare om olika ekosystem och hur man kan skydda haven på bästa sätt. Det öppnade den 10 december 1896 på Lower Manhattan. Den platsen stängdes år 1941 och djuren flyttades till ett tillfälligt boende i Bronx Zoo. Det nuvarande akvariet öppnades i Coney Island den 6 juni 1957.

Köp dina biljetter till New York Aquarium inklusive 4D-film här

Utställningar

New York Aquarium har över hundra olika sorters havsdjur, ett härligt ställe att besöka tillsammans med barn i New York. Akvariet tas hand om via Wildlife Conservation Society. Dess uppgift är att bevara vattenlevande djur och främja respekt för naturen. Många av djuren lever i konstgjorda omgivningar, liknande sina ursprungliga livsmiljöer, som havsuttern och pingvinerna som simmar bland stenar och träd från nordöstra Stilla havet. Ocean Wonders: Sharks! utställningen öppnades i 2018. Ett stort akvarium och med information endast om hajar. Gå till Aquatheater för att se sjölejonens akrobatiska konster.  Djuren och deras tränare utför en show här tre gånger om dagen.

Undervattensvärld

Det finns volontärer i hela New York Aquarium, och de kommer att svara på alla eventuella frågor du kan ha samt hjälpa dig att lära dig mer om varje art. Så fort du går in, kontrollera djurets utfodringsschema och se till att du inte missar det. Det finns också en 4D-teater i parken, som kombinerar en 3D-film med extra sensoriska effekter.

Eric tipsar: Det är trevligt att kombinera ett besök till New York Aquarium med en promenad längs med boulevarden i Coney Island och ta några turer i bergochdalbanan i nöjesparken intill. Och glöm inte att köpa en av Nathan’s berömda varmkorvar!

Praktisk information

Efter köp, får du en e-biljett som du kan skriva ut eller visa upp som mobilbiljett.

 • Plats: Surf Avenue och West 8th Street, Coney Island
 • Öppettider: 
  • 27. mars – 18. juni 2021:
   • Måndag – fredag: 10:00 till 16:00
   • Helger och helgdagar: 10:00 till 16:30
  • 19. juni – 6. september 2021:
   • Dagligen: 10:00 till 17:00
 • Barn upp till två år har gratis entré

Köp dina biljetter till New York Aquarium inklusive 4D-film här

New York Aquarium - Matning New York Aquarium - Korallrev

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat