New York Aquarium

Köp dina biljetter nu
New York Aquarium

New York Aquarium ligger i Coney Island och är det enda besöksakvariet i New York. Akvariet tas hand om via Wildlife Conservation Society. Dess uppgift är att bevara vattenlevande djur och dess omgivningar genom vetenskap, miljömedvetande, utbildning och vill inspirera människor att värdera naturlivet mer. New York Aquarium är hem för hundratals vattenlevande arter som lever i repliker av sina naturliga livsmiljöer.

Köp dina biljetter till New York Aquarium inklusive 4D-film här

Contents

New York Aquarium utställningar

New York Aquarium är ett härligt ställe att besöka tillsammans med barn i New York. Du hittar mer än 10 000 fiskar och andra marina djur i 16 olika livsmiljöer. Man kan till exempel se havsutter och pingviner som simmar bland stenar och träd från nordöstra Stilla havet. Ocean Wonders: Sharks! Ett stort akvarium och med information endast om hajar. Gå till Aquatheater för att se sjölejonens akrobatiska konster. Djuren och deras tränare utför flera shower dagligen.

NY Aquarium öppnade sina dörrar den 10 december 1896 i Battery Park, Lower Manhattan, vilket gör det till det äldsta kontinuerligt verksamma akvariet i landet. När den ursprungliga anläggningen stängdes 1941 flyttades djuren tillfälligt till Bronx Zoo tills det nya akvariet öppnade på Coney Island den 6 juni 1957.

Besök på NY Aquarium

Det finns volontärer i hela New York Aquarium, och de kommer att svara på alla eventuella frågor du kan ha samt hjälpa dig att lära dig mer om varje art. Så fort du går in, kontrollera djurets utfodringsschema och se till att du inte missar det. Det finns också en 4D-teater i parken, som kombinerar en 3D-film med extra sensoriska effekter.

Eric tipsar: “Det är trevligt att kombinera ett besök till New York Aquarium med en promenad längs med boulevarden i Coney Island och ta några turer i bergochdalbanan i nöjesparken intill. Missa inte att köpa en av Nathan’s berömda varmkorvar!”

Praktisk information

Efter köp, får du en e-biljett som du kan skriva ut eller visa upp som mobilbiljett.

  • Plats: Surf Avenue och West 8th Street, Coney Island
  • Öppettider: Dagligen kl. 10.00 till 16.00
  • Barn upp till två år har gratis entré

Köp dina biljetter till New York Aquarium inklusive 4D-film här

New York Aquarium - Matning New York Aquarium - Korallrev

Är det gratis att besöka NYC Aquarium?

Det är inte gratis att gå till New York Aquarium men inträdesbiljett ingår däremot i New York Sightseeing Pass.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat