Guidad rundtur bland rooftop barer i New York

Köp dina biljetter här

Guidad rundtur bland rooftop barer i New York

Under en guidad rundtur bland rooftop barer i New York får dig möjligheten att upptäcka Manhattans fantastiska rooftop barer för ett överkomligt pris. Utsikten över city är fantastiska och de kan bli ännu bättre med en drink i handen medan du minglar med New York-bor. Det finns många fördelar med att boka en guidad rooftop bar rundtur. Din värd ser till att du slipper köa! Under den här turen behöver du inte riskera att be nekad vid dörren och du slipper betala skyhöga priser för drinkarna. Det är det enklaste sättet att njuta av en härlig utekväll i New York!

Betala säkert och enkelt med:
MasterCard VISA AMEX

Festa på rooftop barer

Om du vill upptäcka New Yorks coola rooftop barer, rekommenderar jag absolut den här rundturen. Under tre timmar kommer ni att besöka tre olika takbarer. Transport mellan de olika barerna är inkluderad i priset. Du kommer att bli erbjuden tre drinkar som ingår i priset. Guiden väljer era drinkar, ofta är det cranberry juice och vodka eller ett glas prosecco som gäller. Du kan förstås även beställa andra cocktails men betalar då själv. Även om varje rundtur är annorlunda då guiderna väljer olika takbarer, ingår det alltid äkta hotspots i city. Rundturen organiseras på tisdagar, torsdagar, fredagar och lördagar och börjar kl. 19.00 vilket innebär att du kommer att se solnedgången över Manhattan från april till och med oktober. Den här rundturen är kul att göra året om, även på vintern. Många barer har terrassvärmare utomhus och man kan alltid sitta inomhus om man föredrar det.

Guidad rundtur bland rooftop barer i New York - 230 Fifth Rooftop Bar Tour in New York Empire State Building

Varför ska jag boka den här rundturen?

Den här rundturen tar dig till olika takbarer. Platserna är så pass populära, framför allt på helgerna att det är svårt att bli insläppt när du kommer utan guide. Förvänta dig inte en vanlig guidad rundtur där en värd berättar saker och fakta men snarare en kul utekväll med snabbinträde och gratis drinkar! Den stora fördelen med den här rundturen är att du slipper stå i långa köer samt att det ingår ett antal drinkar som annars skulle ha haft höga priser. Tänk på att drinkarna ibland serveras i plastglas på grund av säkerhetsregler.

Företaget som anordnar rundturen kan välja mellan ett antal olika takbarer varje gång och bestämmer för varje gång vilka som passar bäst. Alla takbarerna ligger på, eller har en utsikt över, Manhattan. Det kan vara väldigt mycket folk i vissa barer men ibland ganska stillsamt. Ibland pågår det privata fester i en av rooftop barerna vilket leder till att man endast kan stanna i en del av lokalen, och på vissa platser är bara inomhusdelen öppen. Efter att ni har kommit till den sista baren som ingår i rundturen, lämnar värden er, ni kan stanna kvar på plats så länge i vill och njuta av en äkta utekväll i New York!

Antalet deltagare per grupp varierar per kväll, maximala antalet är 50 personer. Det är ofta ett internationellt sällskap, guiden pratar engelska och ofta även ett till språk. Eftersom det är en sträng klädkod på de flesta klubbar, klä dig för en utekväll i New York.

Eric tipsar: Jag har följt med på olika rundturer bland rooftop barer och har gillat dem allihopa! Priset kan kännas överdrivet men det är absolut prisvärt. Det ingår tre drinkar vilket i sig kostar lika mycket som rundturen själv (rooptop barer i New York är dyra, räkna med 15 dollar för en cocktail och 10 dollar för en öl). Och det är verkligen toppen att kunna gå in på alla klubbarna utan att behöva stå i kö. Personligen tycker jag att den här turen är bäst att uppleva på fredag-och lördagskvällar.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher (kupong) med all information. Du behöver inte skriva ut vouchern.

 • Längd: Den här rundturen har ingen sluttid men avslutas vid den sista baren. Tänk på att det inte ingår transport tillbaka dit där rundturen började.
 • Avgångsplats: 235 West 46th Street
 • Avgångstid: kl. 19.00, se till att anlända senast 15 minuter innan rundturen börjar, det finns inga garantier på plats om du kommer för sent, även om värden kommer göra sitt bästa för att se till att du kommer med.
 • Dagar: Tisdag, torsdag, fredag och lördag
 • Minimiålder: 21 år, ta alltid med dig ett giltigt leg (helst passet)
 • Klädkod: Inga gymnastikskor, baggy jeans eller shorts
  • Rekommenderas för män: snygga kläder, skjorta, svarta skor eller kostym
  • Rekommenderas för kvinnor: snygga kläder för en utekväll och högklackat
 • Observera det följande: I den här rundturen ingår det tre drinkar i priset. Din värd bestämmer vilka drinkar som erbjuds, beroende på urvalet vid varje bar (mix-drinkar, vin, prosecco, öl). Du kan beställa något annat än det som erbjuds men betalar då själv för den dryck du beställer. Det går inte att få pengarna tillbaka om du väljer drinkar som inte ingår i din värds erbjudande.
 • Vid vissa takbarer måste alla gäster hänga av sig jackan i garderoben. Priset för detta ingår inte i rundturen.
 • Den här guidade rundturen är inte ansvarig för eventuella skador som orsakas av deltagare av rundturen och förbehåller sig rätten att be personer som beter sig olämpligt att avsluta rundturen.

Rooftop Bar Tour in New York Manhattan

Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat