Guidad rundtur bland rooftop barer i New York

Köp dina biljetter här

Guidad rundtur bland rooftop barer i New York

Under en guidad rundtur bland rooftop barer i New York får dig möjligheten att upptäcka Manhattans fantastiska rooftop barer. Utsikten över city är fantastiska och de kan bli ännu bättre med en drink i handen medan du minglar med New York-bor. Det finns många fördelar med att boka en guidad rooftop bar rundtur. Din värd ser till att du slipper köa! Under den här turen behöver du inte riskera att be nekad vid dörren och du slipper betala skyhöga priser för drinkarna. Det är det enklaste sättet att njuta av en härlig utekväll i New York!

Contents

Hitta dina biljetter

$ 79,00
Betala säkert och enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Festa på takbarer

Om du vill upptäcka New Yorks mest populära takbarer, rekommenderar jag absolut den här rundturen. Under rundturen kommer ni att besöka två olika takbarer. Transport mellan de olika barerna är inkluderad i priset. Det ingår även två drinkar i priset. Rundturen organiseras på tisdagar och fredagar och börjar kl. 18.45. Vilket innebär att du kommer att se solnedgången över Manhattan från april till och med oktober. Den här rundturen är kul att göra året om, även på vintern. Många barer har terrassvärmare utomhus och man kan alltid sitta inomhus om man föredrar det.

Guidad rundtur bland rooftop barer i New York - 230 Fifth Rooftop Bar Tour in New York Empire State Building

Varför ska jag boka den här rundturen?

Takbarerna är så pass populära, framför allt på helgerna att det är svårt att bli insläppt när du kommer utan guide. Förvänta dig inte en vanlig guidad rundtur där en värd berättar saker och fakta men snarare en kul utekväll med snabbinträde och gratis drinkar! Den stora fördelen med den här rundturen är att du slipper stå i långa köer. Det ingår också två drinkar som guiden beställer. Om du föredrar att välja andra drinkar, kan du välja Premium-biljetter. Tänk på att drinkarna ibland serveras i plastglas på grund av säkerhetsregler.

Företaget som anordnar rundturen kan välja mellan ett antal olika takbarer varje gång och bestämmer för varje gång vilka som passar bäst. Alla takbarerna ligger på, eller har en utsikt över, Manhattan. Det kan vara väldigt mycket folk i vissa barer men ibland ganska stillsamt. Ibland pågår det privata fester i en av rooftop barerna vilket leder till att man endast kan stanna i en del av lokalen, och på vissa platser är bara inomhusdelen öppen. Efter att ni har kommit till den sista baren som ingår i rundturen, lämnar värden er, ni kan stanna kvar på plats så länge i vill och njuta av en äkta utekväll i New York!

Antalet deltagare per grupp varierar per kväll, maximala antalet är 45 personer. Det är ofta ett internationellt sällskap, guiden pratar engelska och ofta även ett till språk. Eftersom det är en sträng klädkod på de flesta klubbar, klä dig för en utekväll i New York.

Eric tipsar: Jag har följt med på på den här turen flera gånger och helt klart uppskattat den! Även om det inte är billigt, så är det en unik rundtur. Det är en bra introduktion till New Yorks uteliv och en trevlig start på kvällen. Och det är verkligen toppen att kunna gå in på alla klubbarna utan att behöva stå i kö vilket annars hade varit fallet.

Praktisk information

Efter köpet får du en voucher (kupong) med all information. Du behöver inte skriva ut vouchern.

 • Längd: Den här rundturen har ingen sluttid men avslutas vid den sista baren. Tänk på att det inte ingår transport tillbaka dit där rundturen började.
 • Avgångsplats: Framför Hotel Riu Plaza Times Square
 • Avgångstid: kl. 18.45, se till att anlända senast 15 minuter innan rundturen börjar, det finns inga garantier på plats om du kommer för sent, även om värden kommer göra sitt bästa för att se till att du kommer med.
 • Dagar: Tisdagar och fredagar
 • Minimiålder: 21 år, ta alltid med dig ett giltigt leg (helst passet)
 • Klädkod: Inga gymnastikskor, baggy jeans eller shorts
  • Rekommenderas för män: snygga kläder, skjorta, kavaj och snygga skor (inga sneakers)
  • Rekommenderas för kvinnor: snygga kläder för en utekväll och högklackat alt. låga finskor
 • Observera det följande: I den här rundturen ingår det två drinkar i priset. Din värd bestämmer vilka drinkar som erbjuds, beroende på urvalet vid varje bar (mix-drinkar/vin/öl/läsk ). Du kan beställa något annat än det som erbjuds men betalar då själv för den dryck du beställer. Det går inte att få pengarna tillbaka om du väljer drinkar som inte ingår i din värds erbjudande.
 • Premium-biljetter: Det ingår två drinkar du väljer själv.
 • Vid vissa takbarer måste alla gäster hänga av sig jackan i garderoben. Priset för detta ingår inte i rundturen.
 • Den här guidade rundturen är inte ansvarig för eventuella skador som orsakas av deltagare av rundturen och förbehåller sig rätten att be personer som beter sig olämpligt att avsluta rundturen.

Rooftop Bar Tour in New York Manhattan

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat