Happy Hour Cruise i New York

Köp dina biljetter nu
Happy Hour Cruise i New York

Ombord på en Happy Hour Cruise i New York kan du njuta av en drink längs med New York stora floder. Avsluta en dag full med sightseeing med en god drink och en utsikt över Manhattans magnifika skyline. Den här båtturen är lika populär för New York-bor som för turister vilket innebär en skön stämning ombord. Happy Hour Cruise går att boka under årets alla säsonger. På sommaren kan ni njuta av en härlig sommarkväll i New York medan på vintern glittrar alla stadens ljus längs med vattnet under åtnjutandet av ett glas vin eller en kall öl.

Boka Happy Hour Cruise här

Alive After Five Cruise

Ombordstigning på Alive After Five Cruise sker vid Pier 15 i Downtown Manhattan. Kajplatsen är lätt att nå med tunnelbana. Efter ni har lättat ankar, åker båten på East River mot Manhattans södra udde. Koppla av med en drink i handen och beundra horisonten av Downtown Manhattan passera vy. Har du kvar lite energi? Då kommer du definitivt gilla musiken som spelas av en live DJ ombord. Om du föredrar en lugnare båttur, gå ut på däck och njut av utsikten över Manhattan och omgivningarna. Om du väljer endast en ”Cruise Only” biljett, kan du köpa något litet att äta och drinkar ombord. Om du väljer uppgraderingen så ingår mat och dryck i erbjudandet.

Praktisk information

Efter att ha bokat din båttur, får du en voucher som du både kan skriva ut eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: Pier 15
  • Avgångstid: kl. 18.00

Boka Happy Hour Cruise här

Happy Hour Cruise i New York - Drinkar Happy Hour Cruise i New York - Åker på East River

Party Cruise i New York

Längtar du efter att festa loss ordentligt? Då finns det en båttur som är perfekt för just dig! Upplev en utekväll i New York under den här 3,5 timmar långa ”Rock The Yacht” partybåtturen. Det ingår drinkar, live musikunderhållning från en DJ och Manhattans fantastiska skyline under den här härliga festkryssningen! Ni kommer tillbaka till kajen vid midnatt där ni (om ni vill fortsätta kvällen) kan ta en cab till en av New Yorks coola barer och klubbar.

Boka Party Cruise i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat