Happy Hour Cruise i New York

Köp dina biljetter nu
Happy Hour Cruise i New York

Ombord på en Happy Hour Cruise i New York kan du njuta av en drink längs med New York stora floder. Avsluta en dag full med sightseeing med en god drink och en utsikt över Manhattans magnifika skyline. Den här båtturen är lika populär för New York-bor som för turister vilket innebär en skön stämning ombord. Njut av en trevlig (sommar)kväll i New York medan du smuttar på en kall öl eller ett glas vin och tittar på solnedgången

Boka Happy Hour Cruise här

Alive After Five Cruise

Ombordstigning på Alive After Five Cruise sker vid Pier 15 i Downtown Manhattan. Kajplatsen är lätt att nå med tunnelbana. Efter ni har lättat ankar, åker båten på East River mot Manhattans södra udde. Koppla av med en drink i handen och beundra horisonten av Downtown Manhattan passera vy.

Har du kvar lite energi? Då kommer du definitivt gilla musiken som spelas av en live DJ ombord. Om du föredrar en lugnare båttur, gå ut på däck och njut av utsikten över Manhattan och omgivningarna. Du kan köpa något litet att äta och drinkar ombord.

Praktisk information

Efter att ha bokat din båttur, får du en voucher som du både kan skriva ut eller visa upp som mobilbiljett.

  • Längd: 2 timmar
  • Avgångsplats: Pier 15
  • Avgångstid: kl. 18.00
  • Denna kryssning är säsongsbetonad

Boka Happy Hour Cruise här

Happy Hour Cruise i New York - Drinkar Happy Hour Cruise i New York - Åker på East River

Party Cruise i New York

Längtar du efter att festa loss ordentligt? Då finns det en båttur som är perfekt för just dig! Upplev en utekväll i New York under den här 4 timmar långa “La Barca After Darka” partybåtturen. Det ingår drinkar, live musikunderhållning från en DJ och Manhattans fantastiska skyline under den här härliga festkryssningen! Ni kommer tillbaka till kajen kl 22.00 där ni (om ni vill fortsätta kvällen) kan ta en cab till en av New Yorks coola barer och klubbar.

Boka Party Cruise i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat