Dagstur till Boston från New York

Köp dina biljetter nu
Dagstur till Boston från New York

En dagstur till Boston från New York är verkligen ett luftombyte om du planerar en längre vistelse till New York. Du lämnar New York tidigt på morgonen och anländer i Boston snabbare än man kan tro, och du kommer att lära dig mycket nytt om stadens brusande kulturliv och kända personligheter. Du går längs Freedom Trail, äter lunch på Quincy Market, besöker Boston Common och ser förstås också området vid Harvard.

Boka din dagstur till Boston från New York här

Harvard och Boston Freedom Trail

Först går du av bussen vid Harvard för en kortare rundtur i området. Efter promenaden på campus går du ombord på bussen för vidare resa till Boston. På vägen dit stannar bussen till vid de två andra berömda universiteten: Cambridge och MIT. Nästa hållplats är Boston, där du går av vid Boston Common, en allmän park, där ni följer Freedom Trail. Freedom Trail är en väg av röda tegelstenar som går rakt genom Boston längs med 16 viktiga historiska platser. På många av de här platserna skedde olika historiska händelser under de amerikanska protesterna mot den engelska beskattningen under 1770-talet.

Day Trip to Boston from New York Harry Elkins Widener Memorial Library Day Trip to Boston from New York Harvard

Quincy marknaden och Boston Tea Party

Efter att ha gått en del av rundan är det dags för lunch på Quincy marknaden, en mathall med olika slags delikatesser. Det finns tillräckligt med tid för att sitta ned och njuta av en god lunch som av Bostonklassikern clam chowder och lobster rolls. Efter lunch går ni tillbaka till bussen som fortsätter mot den sista platsen ni besöker: Boston Tea Party. Den kunniga guiden berättar allt platsens historia och även om alla andra platser ni besöker under dagen.

Eric tipsar: Eric tipsar: Resan från New York till Boston tar ganska lång tid men den är absolut värt det. Fordonet du reser med (minivan eller buss, beroende på antalet passagerare) har även WiFi ombord. Du ser många av Bostons berömda sevärdheter och få en bra överblick av staden. Om du har tid för det under din USA vistelse, rekommenderar jag absolut att boka den här dagsutflykten.

Boston Freedom Trail - Lobster Roll Day Trip to Boston from New York Freedom Trail

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut eller visa upp på mobilen som din biljett under dagsturen.

  • Avgångsplats: Port Authority Bus Terminal (42nd Street mellan 8th och 9th Avenue).
  • Avgångstid: kl. 06.30

Boka din dagstur från New York till Boston här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat