Biluthyrning i New York

Köp dina biljetter nu
Biluthyrning i New York

Att hyra en bil i New York är ett bra sätt att upptäcka mer av New York State. Biluthyrning hittar man på JFK eller Newark flygplatserna. Personligen rekommenderar jag att hyra en bil innan eller efter en vistelse i New York city så att du undviker att ha bilen i staden. Trafiken på Manhattan är väldigt hektisk och man betalar stora belopp för att parkera eller ställa bilen i ett parkeringsgarage, mellan $50 till $70 per dag. På grund av detta, är det mer praktiskt att använda allmänna färdmedel under din vistelse.

Boka en hyrbil i New York här

Contents

Hyr en bil i New York

New York är en av världens dyraste städer att hyra en bil i. En passagerarbild i s.k. ekonomiklass kostar ca $100 mer i veckan än i någon annan stad i USA. Du kan spara pengar genom att hyra en bil utanför Manhattan, även om det även där är ca 30 % högre än det är i övriga landet.

Biluthyrning på JFK Airport

Om du planerar att hyra en bil i New York och anländer till JFK Airport kan du hämta hyrbilen här. För att komma till hyresföretagen måste du ta JFK AirTrain till Federal Circle. Både Howard Beach och Jamaica linjen stannar här. Efter att ha gått av tåget kan du antingen gå direkt till uthyrningsföretaget eller ta en shuttlebuss.

Boka en hyrbil i New York här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat