American Dream Mall nära New York

American Dream Mall nära New York - Inne på American Dream

American Dream Mall nära New York är ett stort köpcentrum med flera nöjesparker och attraktioner. American Dream ligger i New Jersey, på kort reseavstånd från Manhattan. Köpcentret har hundratals butiker men det är framför allt alla attraktioner som gör det värt besväret. Det finns en temapark Nickelodeon, vattenparken DreamWorks och en inomhus- och snowboardpark som heter Big SNOW. American Dream Mall är därför en kul utflykt för hela familjen och en dag full med underhållning.

Contents

Butikerna i American Dream Mall

American Dream är ett inomhus köpcentrum vilket gör det till ett mycket lämpligt ställe att tillbringa en regnig dag på i New York. Med kollektivtrafik eller en taxi kan du ta dig dit från Manhattan inom 30-40 minuter. Butikerna i American Dream riktar sig till vanliga shoppare. Du hittar några dyra high end-märken men framför allt butiker som Primark, H&M och American Eagle. En av butikerna som är värda ett besök är IT’SUGAR: En helt klart imponerande godisbutik med tre våningar som ser ut som Willy Wonka själv har designat den. Du kan också besöka flaggskeppsbutiken av Toys”R”Us där du hittar en rutschkana på två våningar samt en glassbutik.

I mitten av köpcentret hittar du en vacker “hemlig trädgård” där du kan ta en välförtjänt shoppingpaus. Du kommer att omges av grönska och lustiga statyer av tomtar, svampar och kaniner. Det finns många butiker i köpcentret och tillsammans med attraktionerna är det en minst sagt underhållande upplevelse. Dessutom finns det också många restauranger. Här kan ni äta lunch eller middag, från steaks och tacos till pizza och goda asiatiska rätter. Köpcentret håller fortfarande på att fyllas med nya butiker så för närvarande finns det fortfarande relativt många tomma lokaler.

American Dream Mall nära New York - Inneträdgård

Eric tipsar: “American Dream Mall NJ är en del av Meadowlands Sports Complex, som också inkluderar MetLife Stadium. Arenan där New York Jets och New York Giants spelar sina matcher. Köpcentret och MetLife Stadium är anslutna med en gångväg, vilket gör det enkelt att ta sig till stadion efter shopping och avsluta dagen med en amerikansk fotbollsmatch.”

American Dream Mall attraktioner

American Dream Mall är inte bara ett köpcentrum. De många attraktionerna som finns här är minst lika kul. Man spenderar snabbt en heldag här. Eftersom allt är inomhus är det ett bra ställe att åka till tillsammans med barnen, framför allt om det är lite ruggigt väder.

Nickelodeon Universe

Nickelodeon Universe är en äkta nöjespark, full med berg- och dalbanor och andra attraktioner. Du behöver separata entrébiljetter, precis som för de andra attraktionerna i American Dream. Den här inomhusnöjesparken har kul attraktioner för alla åldrar, baserat på karaktärerna i Nickelodeon TV-serier som PAW Patrol och Svampbob Fyrkant.

DreamWorks Water Park

Vill du gå och bada tillsammans med hela familjen? Då ska ni inte missa att åka till DreamWorks Water Park, den största vattenparken inomhus i hela USA. Vattenparken har tillräckligt med rutschbanor och andra vattenattraktioner för att tillbringa en hel dag på plats.

American Dream Mall nära New York - Nickelodeon American Dream Mall nära New York - DreamWorks

LEGOLAND Discovery Center

LEGOLAND finns också representerat i American Dream New Jersey. LEGOLAND Discovery Center riktar sig specifikt till barn i åldrarna mellan 3 och 10 år och introducerar dem till LEGO-världen. Det finns åkattraktioner, LEGO-dockor i naturlig storlek och en miniatyrstad byggd med LEGO-block. Blanda bara inte ihop LEGOLAND Discovery Center med LEGOLAND New York Resort, temaparken LEGOLAND i Hudson Valley.

Köp dina LEGOLAND Discovery Center biljetter här

Dream Wheel

Beundra utsikten över Manhattans skyline från Dream Wheel i American Dream Mall. Du åker i det 91 meter höga pariserhjulet i 30 minuter och ser både Manhattan och New Jersey. Med denna flexibla biljett kan du planera ditt besök efter vädret.

Köp biljetter till Dream Wheel här

SEA LIFE Aquarium

På SEA LIFE i American Dream Mall hittar du en undervattenstunnel och tusentals fiskar som bor i flera vackert inredda akvarier. Har du alltid varit nyfiken på att se hur Times Square skulle se ut i undervattensvärlden? Se då till att besöka den här speciella versionen av SEA LIFE. Alla fiskarnas livsmiljöer här är inspirerade av olika sevärdheter i New York.

Köp dina SEA LIFE biljetter här

American Dream Mall nära New York - LEGOLAND Discovery Center American Dream Mall nära New York - SEA LIFE Aquarium

Big SNOW

Big SNOW är Amerikas enda inomhusskidort med riktig snö som har öppet året runt. Oavsett om det är vinter eller mitt på sommaren kan du åka skidor eller snowboard. Det finns många olika paketerbjudanden att boka, med eller utan utrustning, lektioner, etc. Det spelar ingen roll om du är en erfaren skidåkare eller ej, Big SNOW är garanti för en kul dag med snö!

Angry Birds minigolf

För dig som alltid har velat leka med Angry Birds fåglar i verkligheten har American Dream “Angry Birds Mini Golf”. På denna artonhåls minigolfbana använder du inte bara en golfklubba men du kan också till exempel använda en katapult för att välta fåglarna för en äkta “Angry Birds-upplevelse”.

Köp dina biljetter till Angry Birds minigolf här

Övriga sevärdheter

Ovanstående attraktioner är inte allt du kan göra på American Dream Mall Meadowlands. Du hittar också en spegellabyrint, black light minigolf, skridskobana, Escape Game, Paradox Museum och ett museum för optiska illusioner som kallas TiLT. En sak är säker: Ingen kommer att bli uttråkad en sekund i det här köpcentret i New Jersey!

Praktisk information

På lördagar, söndagar och nationella helgdagar kör en NJ Transit-buss 355 direkt från Port Authority till American Dream. På vardagarna åker det inga direktbussar, du måste byta buss en gång i New Jersey till en annan NJ Transit-buss. Det går också att ta en Uber eller Lyft från Manhattan, priset kommer att variera från $ 40 till $ 100, beroende på hur mycket folk det är samt tillgänglighet. Använd den här länken och få upp till $ 36 rabatt med Lyft! Krediten gäller i 14 dagar efter du har skapat ett konto. Ladda ned appen ett par dagar innan du åker till New York så att du kan resa i staden med rabatt.

  • Plats: 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
    Öppettider köpcenter:

    • Söndag – torsdag: kl. 11.00 – 21.00
    • Fredag – lördag: kl. 11.00 – 22.00
  • Themaparkerna och sevärdheterna har olika öppettider

American Dream Mall nära New York - Butiker American Dream Mall nära New York - Restaurang

Var ligger American Dream Mall?

American Dream Mall ligger i New Jersey, nära New York city. Adressen är 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey.

Vad är American Dream Mall?

American Dream Mall är en stor inomhushall med attraktioner. Det finns över 100 butiker men även en nöjespark, vattenpark, inomhusskidbana och många fler attraktioner. Läs mer här.

Finns det några nöjesparker i New York?

I New Jersey, nära New York city, hittar du inomhushall för Nickelodeon Universe och DreamWorks Water Park, ett stort inomhusbadparadis. Båda är en del av American Dream Mall, läs mer om köpcentret här.

Hur kommer man till American Dream Mall?

På helger och allmänna helgdagar finns det en direktbuss till American Dream från Port Authority på Manhattan. Andra dagar går det inga direktbussar, och du måste byta buss en gång under resan.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat