Allmänna villkor New York tävling

Contents

1. ALLMÄNT

1.1. De här användarvillkoren gäller tävlingen “Vinn en resa till New York”.
1.2 Den här tävlingen organiseras av New York Media Group B.V., Stadhouderskade 14, 1054 ES, Amsterdam.
1.3 Priset ges av New York Media Group B.V.
1.4 Tävlingen pågår från den 1 januari 2024 och avslutas den 17 mars 2024 kl. 23.59.
1.5 Deltagande i tävlingen godkänner automatiskt alla användarvillkoren och sekretesspolicy hos New York Media Group B.V.

2. DELTAGANDE

2.1 Deltagande i den här tävligen är öppet för alla personer som är 21 år fyllda eller äldre, bosatta i och har giltiga pass från länder i EU, Norge, Schweiz, Andorra eller Storbritannien.

3. ALLMÄNNA BESTÄMMELSER

3.1 Deltagare kan inte härleda några rättigheter från och/eller få ersättning för deltagande i denna tävling, med undantag för vad som uttryckligen beskrivs i dessa användarvillkor.

4. REGLER FÖR DELTAGARE

4.1 För att delta i den här tävlingen måste det följande ske innan den 17 mars 2024 kl. 23.59: Prenumerera på gratis nyhetsbrevet via formuläret för anmälan för den här tävlingen.
4.2 Endast mejladresser under den pågående tävlingen som lagts till via tävlingens webbformulär har rätt att delta i dragningen för priset.
4.3 E-postadresser som redan är anmälda till det gratis nyhetsbrevet innan tävlingens första dag, eller som är anmälda på något annat sätt än via tävlingens webbformulär, måste fortfarande läggas till i tävlingens webbformulär för att kunna delta i dragningen.
4.4. För att kunna delta i tävlingen, måste prenumeranter vara anmälda till nyhetsbrevet som är gratis tills en vinnare har blivit utsedd. Deltagare som avslutar prenumerationen på detta nyhetsbrev innan vinnaren har utsetts deltar därmed inte längre i dragningen av priset.

5. PRISER OCH VINNARE

5.1 Vinnaren kommer att väljas slumpmässigt av en datorprocess som genererar ett sannolikt slumpmässigt resultat från alla giltiga uppgifter mottagna under den ovannämnda tävlingsperioden.
5.2 Vinnaren kontaktas via e-post.
5.3 Om vinnaren inte kan bevisa att hen är 21 år eller äldre eller inte har ett giltigt pass från en av de tidigare nämnda länderna (hänvisar till 2.1), uppfylls ej villkoren och kan priset inte tilldelas. En ny vinnare kommer att väljas.
5.4 Efter fått bekräftat av vinnaren att alla villkoren för deltagande mötts (hänvisar till 2.1), kommer New York Media Group B.V. skicka ett mejl inom 7 dagar efter delgivande (exakt deadline kommer att specificeras i ett e-postmeddelande). Om vinnaren inte svarar New York Media Group B.V. innan deadline enligt e-postmeddelandet, diskvalificeras vinnaren och kommer en ny vinnare att dras. Det innebär att alla rättigheter som tidigare tillhörde den första vinnaren upphör, och hen kan ej längre göra anspråk på vinsten.
5.5 Priset som erbjuds är en 4-dagarsresa, inklusive 3 nätter på hotell, för 2 personer till New York med ett värde motsvarande 2500 euro totalt för vinnande paret. Denna resa inkluderar: Flyg till och från New York, en vistelse på tre nätter i hotellrum med en dubbelsäng och två rabattkort för 5 sevärdheter (eller liknande motsvarighet). Mat, dryck, reseförsäkring, ESTA / Visum ingår inte i priset. Dessa kostnader är på vinnarens egen bekostnad.
5.6 Priset kan inte överlåtas och kan inte säljas vidare, bytas eller utbetalas kontant.
5.7 Vinnaren kommer att rapportera och betala eventuell spelbeskattning.
5.8 Vinnaren måste bekräfta datum för resan till New York Media Group B.V. innan den 5 april 2024. Resan måste ske innan den 30 april 2025.
5.9 New York Media Group B.V. förbehåller sig rätten att ersätta priset utan föregående meddelande med ett pris av lika värde, om så krävs eller anses nödvändigt av New York Media Group B.V. på grund av oförutsedda omständigheter.

6. PERSONLIGA UPPGIFTER

6.1 New York Media Group B.V. kommer att be vinnaren skicka nödvändiga personuppgifter som krävs för att genomföra bokningarna som ingår i priset. Detta inkluderar kopior av det vinnande parets pass.
6.2 Varje deltagare garanterar att all personlig information som hen kommunicerar med New York Media Group B.V. inom ramarna för denna tävling är korrekt, aktuell och fullständig.
6.3 Vinnaren ger New York Media Group B.V. tillstånd att använda hens personliga uppgifter (förnamn och första bokstaven i hens efternamn). Det gäller även ett foto, tagit under vinnarens resa till New York, som vinnaren själv valt och som endast kommer att användas i marketing/pr syfte. Dessa uppgifter kan användas för varje media utan rätt till ersättning, rättigheter eller förmåner andra än själva priset.
6.4 Genom att ange denna information, accepterar deltagaren att New York Media Group B.V. registrerar denna information i linje med GDPR och använder den för att tilldela priset.

7. ANSVARIGHET

7.1 New York Media Group B.V. och någon av deras anställda eller anslutna tredje partners är inte ansvariga för några skador eller kostnader som uppstår i samband med deltagande i tävlingen och/eller brist på dem. Detta gäller allt relaterat till priset, tilldelningen eller användningen av priset.
7.2 Deltagarna är överens om att de deltar i tävlingen på egen risk och deltagaren är ansvarig för egen reseförsäkring.
7.3 New York Media Group B.V. är inte ansvarig för (konsekvenserna av) eventuella fel i priset.
7.4 Genom att acceptera tävlingspriset, förklarar vinnaren hens avtal med alla artiklar av dessa villkor.
7.5 Utskrift eller andra liknande fel kan inte åberopas som skäl för ytterligare skyldigheter för New York Media Group B.V.

8. ÖVRIGT

8.1 New York Media Group B.V. förbehåller sig rätten att anpassa eller ändra dessa Villkor under tävlingen eller att avsluta tävlingen tidigare om det anses nödvändigt. Deltagare kan inte härleda några rättigheter av detta till New York Media Group B.V.
8.2 Denna åtgärd utförs på grundval av uppförandekoden för kampanjspel.

9. COVID-19 UPPDATERING

9.1 På grund av stängningen av USA:s landsgränser kunde resan för 2020 inte genomföras. Alla som deltog i tävlingen 2020 kan återigen delta i tävlingen i 2024 genom att använda det särskilda anmälningsformuläret för 2024.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat