9/11 Memorial och Financial District rundtur i New York

Köp dina biljetter nu
Guidad tur i Financial District i New York

9/11 Memorial och Financial District rundtur i New York är en lärorik upplevelse. Inte enbart för att du får ta del av historia om 11 september, världen största terroristattack genom tiderna, utan även uppbyggnaden efter attacken samt historia om New York och finansdistriktet och hur det hat präglat New York som stad, och USA som land. Guiden för rundturen har bred kunskap om börsen samt en personlig koppling till attacken 11 september. Om du vill lära dig mer om New Yorks historia, dess finansvärld och om Freedom Tower så är den här rundturen runt Ground Zero något för dig!

Boka biljetter till 9/11 Memorial och Ground Zero rundvandringen här

Lower Manhattan och Financial District

Både morgon-och eftermiddagsturen börjar vid Saint Paul’s Chapel, mellan Fulton och Vesey Street. Du besöker St. Paul’s Chapel innan du går till Ground Zero. Eftersom man går i en liten grupp är det bäst att förboka biljetter här. Se till att vara på plats minst 10 minuter innan rundturen börjar eftersom den avgår i exakt utsatt tid. Du kan uppgradera rundturen och lägga till 9/11 museet till varje tur. Se till att välja rundturen som inkluderar museet också när du bokar. Om du inte gör det, tänk på att du inte kan lägga till en entrébiljett efteråt.

911 Memorial and Financial District Tour in New York One World Observatory Financial District Tour i NYC - 911 Memorial

Egna historier om 9/11 och St Paul’s Chapel

Alla New York-bor minns exakt var de befann sig och vad de gjorde under terroristattackerna. Även guiden kommer att berätta sin personliga upplevelse från dagen som skakade hela världen. I St Paul’s Chapel kommer du att få ta del av en filmutställning och historier hur kyrkan blev en tillflyktsplats för bearbetning och återhämtning. Om du har valt rundvandringen inklusive ett besök till 9/11 museet kommer guiden berätta kort om museet och efteråt kan du gå runt på egen hand.

Praktisk information

Efter köp, får du en kupong som du kan skriva ut eller visa som e-biljett på mobilen.

  • Längd: 1,5 timme
  • Avgångsplats: St. Paul’s Chapel
  • Avgångstid: Dagligen kl. 09.30, 10.30 och 14.00

Boka dina biljetter till 9/11 Memorial och Ground Zero rundvandring här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat