West Village Food Tour i New York

Köp dina biljetter nu
West Village Food Tour i New York

West Village Food Tour i New York är bra i dubbel bemärkelse: du smakar på lokala rätter från de bästa familjeägda affärerna och medan du går från det ena stället till det andra, ser du mycket av West Village samtidigt. Guiden tar dig och en liten grupp besökare med på en rundtur längs de mest populära lokala matställena i ett av stadens mest livliga områden. Efter en rundtur fylld med bagels, cupcakes och annat gott kan du hoppa över lunchen! Och du bör överväga att hoppa över frukosten innan också.

Boka dina biljetter till West Village Food Tour här

Contents

Food Tour genom West Village

I New York behöver du inte leta länge efter ett matställe. Men det här är bättre än så: en äkta New York-bo kommer att visa dig de bästa ställena och låta dig provsmaka på de bästa rätterna också! Under den här mysiga promenaden går du genom West Village som är populärt hos konstnärer och kändisar. Du går i ungefär 4 km, längs sex olika lokala matställen. Din guide kommer att berätta om deras historia. Rundturen börjar vid Bleecker Street, en av mina favoritgator i New York, med sin mysiga stämning och många trevliga matställen. Du får provsmaka på en gång på hemmagjord sopressata och arancini av Faicco’s Italian Specialities. Guiden för dig sedan genom små gömda gränder och längs med New Yorks berömda tegelbruna hus och berättar om byggnaderna ni passerar. Du kommer kanske känna igen Monicas hus från tv-serien Friends!

De bästa matställena

På vägen stannar du till vid sex av områdets bästa matställen och upptäcker dolda pärlor som du annars med stor sannolikhet skulle ha missat! Njut av en härlig falafel vid stadens äldsta falafelrestaurang, Mamouns Falafel till exempel och, min personliga favorit, en fantastisk pizzabit på Bleecker Street Pizza. En New York Food Tour är inte komplett utan att ha smakat på en bagel förstås, helt enligt det ursprungliga New York receptet (koka degen innan du lägger in den i ugnen). Rundturen avslutas efter tre timmar vid samma plats där du började.

Eric tipsar: Du äter så mycket under den här rundturen att du lätt kan hoppa över lunchen efteråt. Jag var mätt hela dagen och hoppade över middagen också! Boka inte bord på restaurang senare för att vara på den säkra sidan.

Praktisk information

Efter bokningen får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som biljett till den här rundturen. Rundturen tar ca tre timmar så se till att ha bekväma skor på dig. Rundturen avgår i alla slags väder så tänk på din klädsel.

Obs. att du kanske besöker olika matställen för varje gång

  • Längd: 3 timmar
  • Avgångsplats: Greenwich Village
  • Avgångstid: kl. 11:00

Boka dina biljetter till West Village Food Tour här

West Village Food Tour i New York - Pizza hos Artichoke West Village Food Tour in New York Bagels

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat