Biljetter till Aladdin på Broadway

Biljetter till Aladdin på Broadway

Köp dina biljetter här

Boka dina biljetter till Aladdin på Broadway innan du åker till New York. Du kan lätt boka dina teaterbiljetter online och du sparar både tid och pengar. Musikalen Aladdin på Broadway i New York är baserad på den omtyckta Disney filmen med samma namn som hade premiär 1992. Filmen blev snabbt en kritikerrosad Oscars vinnande succé. Musikalen bygger på den klassiska sagan om Aladdin, hundraåriga arabiska folksagor vilket inkluderar “Tusen och en Natt”. Aladdin berättar historien om en stad full av kungligheter, några ficktjuvar och självklart om en speciell Ande. Nu på Broadway, framförd i New Amsterdam Theater, kan du och dina barn återuppleva sagan om Aladdin och se hur scenen magiskt förvandlas till staden Agrabah.

Köp dina biljetter till Aladdin här

Exklusivt: Välj "Flex biljett" alternativet vid checkout, och avboka eller ändra din beställning upp till 72 timmar innan showen!

Contents

Hitta dina biljetter

Betala säkert och enkelt med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Den Magiska Grottan och Prinsessan Jasmine

I en grotta finns en magisk lampa begravd som innehåller en ande som har förmågan att uppfylla tre önskningar. Den elaka trollkarlen Javar, Storvesiren åt Sultanen av Agrabah, vill ha lampan för sig själv så att han själv kan bli Sultan. Endast ett fåtal människor kan gå in i grottan och Jafar är inte en av dem. Efter att Aladdin blivit arresterad under falska anklagelser för kidnappning av Prinsessan Jasmine, utnyttjar Jafar honom för att få tillgång till lampan. Lyckligtvis lyckas han inte genomföra planen!

Inne i grottan hittar Aladdin och hans apa Abu en magisk, flygande matta som hjälper dem att fly undan från Jafar. Det slutar med att Aladdin gnider lampan och befriar anden och har därmed tre önskningar. Hans första önskning är att bli en prins för att kunna vara en lämplig friare till prinsessan Jasmine. Men kommer verkligen prinsessan Jasmine att falla för den förklädda Prins Ali? Och kommer Jafar lyckas att bli Sultan?

Biljetter till Aladdin på Broadway - Anden och Aladdin Biljetter till Aladdin på Broadway - Arabian Nights

En magisk kväll

Broadway produktionen av Aladdin är lika magisk som den originella animerade versionen flygande matta inkluderad. Musikalen inkluderar inte bara hits som “A Whole New World” och “Prins Ali” men också nya sånger som är skrivna speciellt för uppsättningen på Broadway. Disneyfilmen har uppdateras för att passa dagens publik vilket leder till många roliga scener. Om du inte blir imponerad av kostymerna och scendekoren så kommer den galna anden garanterat få dig på andra tankar. Den här musikalen passar alla i familjen!

Biljetter till Aladdin på Broadway - Anden Biljetter till Aladdin på Broadway - Dans

Hur köper man biljetter till Aladdin på Broadway?

Biljetter till Aladdin på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Köp dina biljetter till Aladdin här

Eric tipsar: “Aladdin är en äkta Disneymusikal och är kul underhållning för alla.  Och, andens humor kommer även få dig att skratta en del. Det är en bra show för en eftermiddag eller kväll tillsammans med hela familjen. Den magiska mattan är en upplevelse i sig: hur mattan faktiskt kan flyga är en av Broadways bäst bevarade hemligheter!”

Information om musikalen

 • Minimiålder: Rekommenderas för barn från 6 år och upp.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: New Amsterdam Theater, 214 West 42nd Street
 • Tillgänglighet:  T
 • för New Amsterdam Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Aladdin här

Vill du inte se Aladdin?

Se ett urval på olika Broadway shower här

 

Köp dina biljetter till Aladdin här Köp dina biljetter här

* Det lägsta priset för denna musikal (bland andra) är lör 17 augusti 2024 20:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on lör 17 augusti 2024 20:00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat