Fotografering i New York

Köp dina biljetter nu
Fotografering i New York
10% rabatt

En fotografering i New York är en kul upplevelse för familjer, par, vänner eller på egen hand. En professionell fotograf tar hand om din New York-fotografering som blir pricken över i:et på din resa till Big Apple. Istället för selfies eller foton med din mobiltelefon får du högkvalitativa bilder till ett lågt pris. På så sätt får du ett långvarigt minne av din New York-resa.

SPECIALERBJUDANDE: 10 % rabatt på fotograferingar med min rabattkod NYC10. Boka nu!

Fotografering i New York

Du kan boka en fotografering på den plats, dag och tid som du önskar. Du träffar fotografen på den avtalade platsen, du kommer känna igen hen genom den lila hatten och nyckelbandet. Fotograferarna är utbildade och har professionell utrustning, vilket gör fotograferingen till något alldeles extra. Under den 15 minuter långa privata fototagningen kommer fotografen ta flera bilder av dig. Efter 24 timmar kommer du få 15 till 20 utvalda och professionellt redigerade foton. Du kan även uppgradera din fotografering under bokningsprocessen och få ännu mer tid och bilder.

Fotograferingsplatser i New York

Du kan välja mellan olika platser för din fotografering i New York:

 • Fotografering på Times Square
  New Yorks livliga hjärta, Times Square, utgör bakgrunden för denna photoshoot. Låt kameran fånga dig i den livliga atmosfären på denna "världens korsväg". Ha skyltarna och de starka ljusen som bakgrund och skapa ett minne som aldrig går att glömma.

Photoshoot in New York Times Square Photoshoot in New York Times Square photos

 • Fotografering i Central Park
  Central Park är fullt av vackra platser som är perfekta för en fotografering. Med dess sjöar, öppna ytor och otroliga vyer passar Central Park utmärkt för alla tider på året.

Photoshoot in New York Central Park Photoshoot in New York Central Park Bow Bridge

 • Fotografering i DUMBO
  Låt gatorna i DUMBO vara bakgrunden under fotograferingen. Eftersom DUMBO är beläget vid vattnet har du en utsikt över Manhattan skyline och kan posera framför Brooklyn Bridge eller Manhattan Bridge.

Photoshoot in New York DUMBO Photoshoot in New York DUMBO water

 • Fotografering i New York
  Brooklyn Bridge är en New York-ikon som du kan ha som bakgrund i dina foton. Från bron har du också utsikt över Lower Manhattan. Denna fotoshoot är perfekt för att fånga din tid i New York.

Photoshoot in New York Brooklyn Bridge photos Photoshoot in New York Brooklyn Bridge

Eric tipsar: “Den här fotograferingen tar inte länge och är enkel. Du kan boka den som en överraskning eller exempelvis göra den under en av mina promenadturer genom New York. Det är ett fint minne för att fånga din tid i New York på ett professionellt sätt!”

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat