Bästa cupcakes i New York

Köp dina biljetter nu
Bästa cupcakes i New York

Cupcakes är mycket populärt och typiskt för New York, det är inte längre enbart pizza och hamburgare som symboliserar staden. De färgglada små bakelserna i olika smaker har tagit. Cupcakes fick ett stort genomslag tack vare TV-serien Sex and The City. Många som hör ordet cupcakes tänker automatiskt på New York och det är därför jag har satt ihop en lista över de bästa ställena med adresser i New York som säljer cupcakes.

NY Cupcake Tour

Om du vill slippa stå i kö till flera äkta New York bagerier och smaka på några av stadens bästa cupcakes, är den guidade promenaden Cup Cake Tour något för dig. Guiden tar med dig till flera unika bagerier i och nära West Village där du får smaka på deras bästa cupcakes, och under rundturen får du också höra en del intressanta fakta om stadsdelen.

Boka Cupcake Walking Tour här

 1. Magnolia Bakery

  Den mest kända cupcakes från New York är Magnolia (mycket tack vare Sex and the City). Det finns olika cupcakebagerier på Manhattan men det som är mest känt är det som ligger på Bleecker Street. Du kan kolla Eric’s New York App för den exakta placeringen. Det är en mysig liten butik inredd i pastellfärger och erbjuder flera olika godsaker. Den populäraste cupcaken är Red Velvet cupcake.

  Red Velvet har fått namnet efter sin djupa röda färg. Färgen är en reaktion av blandningen av ingredienserna: kakao, vinäger och kärnmjölk som skapar en rostig röd färg. Numera är det vanligt att tillsätta rött färgämne till blandningen för att få den perfekta röda färgen. Smaken kommer från Amerika och är mycket populär!

  Eric Tipsar: “Min personliga favorit på Magnolia Bakery är bananpuddingen. Det är en krämig vaniljpudding med färska rån och bananer! Eftersom Magnolia Bakery är mycket populär är det oftast långa köer.”

  Bästa cupcakes i New York - Magnolia Bakery Bästa cupcakes i New York - Magnolia Bakery bakelser

 2. Little Cupcake Bakeshop

  Representeras av en gullig, vintage interior som speglas i varje detalj i affären. Bakverken är bakade med ekologiska ingredienser. Little Cupcake Bakeshop arbetar och jobbar medvetet för miljön och intäkterna går till FEED projektet, som syftar till att minska svält bland barn i världen. Det finns flera skäl för att gå till Little Cupcake Bakeshop, och det är inte enbart för fantastiska Cupcakes! Little Cupcake Bakeshop har ett brett spektrum av Cupcakes såsom ʺMott Street Cupcakeʺ och ʺPeanut Butterʺ och ʺJelly Cupcakeʺ.

  Bästa cupcakes i New York - Little Cupcake Bakeshop tre cupcakes Little Cupcake Bakeshop i New York

 3. Buttercup Bake Shop

  Trevlig personal välkomnar dig in i fler butiker på Manhattan: Buttercup Bake Shop med utbud av olika muffins, till exempel Golden Butter, Lady Baltimore och Red Velvet, dessutom finns det fantastisk bananpudding. Alla godsaker gör det mycket svårt att välja.

  Bästa cupcakes i New York - Buttercup Bake Shop Bästa cupcakes i New York - Buttercup Bake Shop bakelser

 4. Baked by Melissa

  Cupcake är den perfekta lilla godsaken och med så många olika smaker är du nästan skyldig att prova olika varianter. En minicupcake är därför den perfekta lösningen. Något som Melissa Bushell, ägare till Baked by Melissa, tidigt snappade upp. Under 2009 öppnade Baked by Melissa upp sin första butik i SoHo och idag finns det redan ett dussintal butiker runt om i New York.

  Det finns så många som tio smaker att välja på, till exempel Tie-Dye, Cookie Dough och Chocolate Chip Pancake. Varje månad presenteras även en ny smak som är relaterad till säsongen. Mini Cupcakes är ca 2,5 cm stora och därför kan du köpa flera olika smaker.

  Bästa cupcakes i New York - Baked by Melissa förpackning Baked by Melissa i New York

 5. Mollys Cupcakes

  Ett gulligt litet bageri i The Village. Butiken har även butiker och cupcakebageri i Chicago och har vunnit ett flertal priser och utmärkelser som ʺbästa cupcakes i stanʺ. New York butiken är med sannolikhet lika populär.

  Mollys Cupcake har en historia som är lika söt som sina muffins: namnet är en hyllning till ägarens tredje klass lärare, fröken Molly. Hon bakade cupcakes för alla sina elever om någon hade en födelsedag. För att hedra Molly och som ett sätt att hjälpa barn, doneras del av deras vinster till skolor i samhället.

  På Mollys kan du välja smaken på din cupcake, vilken glasyr och topping du vill ha på den, och samt dekorera den själv vid en Sprinkle Station.  De har också säsongsbetonade, vegan och glutenfria muffins, alla lika läckra som de vanliga smakerna. Några av kundernas favoriter är Apple Pie, Peach Cobbler, Pumpkin Spice, Ron Bennington (pb&j och choklad) och Red Velvet.

  Bästa cupcakes i New York - Mollys Cupcakes Bästa cupcakes i New York - Mollys Cupcakes exempel

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat