Washington D.C. rabattkort för sevärdheter

Köp dina biljetter nu
Washington D C rabattkort för sevärdheter

Washington D.C. rabattkort för sevärdheter, som till exempel Washington D.C. Sightseeing Pass, gör din vistelse i huvudstaden både bekväm och prisvärd. Vissa sevärdheter i Washington är gratis men det finns även många attraktioner som man måste betala för, som Hop on Hop off-bussar, båtturer och guidade cykelturer. För de här sevärdheterna är det värt att köpa ett rabattkort. Det finns olika stadskort för Washington D.C., som alla erbjuder rabatt jämfört med att köpa inträdesbiljetter. Det kan vara svårt att välja bland alla rabattkort för Washington så jag har listat de bästa rabattkorten för dig nedan.

Washington D.C. Sightseeing Pass

Washington D.C. Sightseeing Pass ger dig tillgång till flera attraktioner i Washington. Med det här rabattkortet kan du ta guidade (cykel)turer, en sightseeingbåttur och använda Hop on Hop off-bussar. Sevärdheter som Madame Tussauds är också tillgängliga med passet, utan att behöva betala extra. Sightseeing Pass för Washington finns i två olika typer. Det mest flexibla alternativet är Flex Pass, som du köper för ett förutbestämt antal attraktioner. Du kan på plats bestämma exakt vad du vill använda passet till. Det andra alternativet är Day Pass. Den kan användas på obestämd tid under ett förutbestämt antal dagar, därför passar det framför allt för en längre vistelse.

Köp Washington D.C. Sightseeing Pass här

Washington DC rabattkort för sevärdheter - Lincoln Memorial Washington D C rabattkort för sevärdheter - Capitol

Go Washington DC Explorer Pass

Go Washington DC Explorer Pass är jämförbart med Sightseeing Flex Pass så det är väldigt flexibelt. Du köper rabattkortet för 3, 4 eller 5 sevärdheter. Från listan över tillgängliga sevärdheter kan du sedan välja vilka saker du vill göra med kortet. Du kan till exempel välja en biljett till Hop on Hop off-bussar i 2 dagar, inträde till Madame Tussauds och olika guidade rundturer.

Beställ Go Washington DC Explorer Pass här

På grund av covid-19 finns Go Washington DC Explorer Pass för närvarande inte tillgängligt.

Hop on Hop off bus Washington DC

Att ta Hop on Hop off-buss är ett mycket bekvämt sätt att ta sig runt i Washington D.C. Om du stannar i staden en eller flera dagar kan du ta bussen för att besöka alla viktiga platser på ett avslappnat sätt. Alla rabattkort som nämns här ovan inkluderar en biljett till Hop on Hop off-buss, eller erbjuder den som ett av alternativen, så passa på att använda kortet. Om du inte köper ett rabattkort för Washington kan du också köpa bussbiljetter separat.

Köp din Washington DC Hop on Hop off bussbiljett här

Dagsresa från New York till Washington

Är du i New York och vill lära känna huvudstaden lite bättre? Boka sedan en av dagsturerna från New York till Washington DC. Washington ligger bara några timmar från New York med buss eller tåg och det går att besöka staden under en dagsresa. Med de guidade dagsturerna lämnar du city tidigt på morgonen. Du kommer sedan till Washington senare på morgonen och har gott om tid att se några av sevärdheterna. Ni återvänder till New York på kvällen.

Washington D C rabattkort för sevärdheter - Byggnader Washington D C rabattkort för sevärdheter - Sevärdheter

Vilket är det bästa rabattkortet för Washington D.C.?

Det finns flera rabattkort för sevärdheter i Washington D.C. Vilket kort som passar dig bäst är ett personligt val. Läs mer här.

Är det värt det att köpa ett Washington Pass?

Ja, ett pass är alltid mer värt än att köpa separata biljetter. Ett attraktionskort är i allmänhet billigare, och det är också väldigt praktiskt eftersom du bara behöver ett rabattkort istället för biljetter till alla olika aktiviteter.

Vad kan man göra med ett Washington Pass?

Det finns olika rabattkort för Washington och det skiljer per rabattkort exakt vad du kan göra med dem. Med alla korten kan du besöka de flesta stora sevärdheter och åka med Hop on Hop off-bussarna, och det blir billigare än att köpa separata biljetter.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat