Rabattkort för flera städer i USA

Köp dina biljetter nu
Rabattkort för flera städer i USA

USA Sightseeing Pass är ett rabattkort för flera städer i USA. Om du planerar att kombinera din vistelse till New York med en eller flera städer i Förenta Staterna som Washington D.C., Las Vegas eller Miami, så är det här rabattkortet ett väldigt intressant alternativ. Med ett kort ingår det inträde till höjdpunkter i flera stora städer, inklusive observatoriedäck, museum och båtturer. Ska du endast besöka New York? Då passar ett New York Sightseeing Flex Pass dig bättre.

Köp USA Sightseeing Pass här

Contents

Hur fungerar det med ett USA Sightseeing Pass?

Du köper ett USA Sightseeing Pass för ett visst antal sevärdheter, för minst 5 och som flest 30 stycken. Du får rabattkortet direkt i ett mejl i form av en QR-kod. Det går att använda rabattkortet direkt i alla städer som ingår i erbjudandet. Här ser du en översikt av städer och sevärdheter som ingår. Rabattkortet är mycket billigare än separata biljetter och även mer praktiskt. Med ett kort får du entré till sevärdheter. Du behöver inte köpa biljetter längre vilket gör att du sparar både tid och pengar.

Rundturer och sevärdheter

USA Sightseeing Pass ger dig möjligheten att välja mellan ett hundratal olika rundturer och sevärdheter i stora städer i USA, inklusive New York. Ett rabattkort gäller i alla städerna vilket gör det till ett perfekt alternativ om du vill kombinera New York-resan med en annan stad eller flera städer i USA.

I New York kan du, bland annat, besöka Empire State Building, Top of the Rock, American Museum of Natural History, Edge Observation Deck och One World Observatory. Här hittar du en fullständig lista med alla sevärdheter och rundturer i New York som ingår. (För sevärdheter per stad, klicka på rätt stad högst upp på sidan, höger meny.)

Multi City Discount Pass USA-  Empire State Building Rabattkort för flera städer i USA - new york

Hop on Hop off bussar

En biljett till Hop on Hop off-bussen är ett av alternativen för flera städer. Att åka med en Hop on Hop off buss är ett perfekt sätt att lära känna en stad på en kort tid, och det är verkligen praktiskt att du kan använda det här rabattkortet på flera ställen! Du kan välja Hop on Hop off bussar i olika städer som en av attraktionerna för kortet.

Hyrcyklar och båtturer

En annan populär aktivitet som ingår i USA Sightseeing Pass är cykling. Du kan välja mellan både hyrcykel och guidade cykelturer i olika städer. Båtturer ingår också som alternativ på många platser. Ta en sightseeingbåt i New York för att på nästa plats ta en tur med en träskbåt!

Eric tipsar: “USA Sightseeing Pass är ett prisvärt rabattkort för ett besök till New York i kombination med besök till fler amerikanska städer. Du köper rabattkortet som gäller för minst 10 sevärdheter och beroende på hur lång din vistelse är, kan du lätt använda 6 attraktioner i New York.”

Flera städer och rundresor

Det är vanligt att man kombinerar ett besök till New York tillsammans med en annan del av USA. Las Vegas och Miami är populära att kombinera med New York som är en populär mellanlandning på väg till USA:s västkust. USA Sightseeing Pass är det perfekta rabattkortet för alla de här kombinationerna.

New York och Las Vegas

Om du kombinerar en vistelse i New York med ett besök till Las Vegas, ska du definitivt köpa det här rabattkortet! Använd det för att besöka populära sevärdheter i New York, och i Las Vegas kan du besöka STRAT Tower och ta en av turerna för att se mer av denna unika stad!

Rabattkort för flera städer i USA - Grand Canyon Rabattkort för flera städer i USA - Las Vegas

New York och Florida

USA Sightseeing Pass gäller på olika platser i Florida som till exempel Miami, Key West och Orlando. Flyger du till Miami efter din vistelse i New York? Använd då övriga attraktioner till bland annat olika sorters vattensport eller en guidad rundtur.

New York och USA:s östkust

Även om New York endast är det första stoppet under en roadtrip på USA:s östkust så lönar det sig att köpa rabattkortet. Det gäller i Washington D.C. och Philadelphia, beställ kortet för att njuta av alla höjdpunkterna i de här historiska städerna.

New York och USA:s västkust

Kombinera ett antal dagar i New York med en resa till USA:s västkust och du kommer att se många av höjdpunkterna i landet under resan. Du kommer förmodligen åka till San Francisco som också ingår i USA Sightseeing Pass. Beställ rabattkortet och upplev höjdpunkterna i San Francisco tillsammans med sightseeing i New York.

Köp USA Sightseeing Pass här

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat