Vingård dagsutflykt från New York

Köp dina biljetter nu
Vingård dagsutflykt från New York

Gör en dagsutflykt till en vingård från New York för att se de bästa vingårdarna på Long Island. Upptäck nya smaker och ta en guidad rundtur ut till Long Island Wineries. Ni åker från en central punkt i New York City till North Fork, och lunch ingår! Under den här rundturen erbjuds du vinprovning av de finaste vinerna i hela regionen.

Boka dina biljetter till en dagsutflykt till en vingård från New York här

North Fork Long Island vinregion

Besök Long Island Wine Country där det finns över femtio vingårdar. Medan chauffören tar dig till några av de prisbelönta vingårdarna kan du njuta av utsikten över landskapet. Under rundturen på Long Island Winery får du en smaka på olika viner på varje vingård. Lämna New York för en dag fylld av roliga aktiviteter, vackra landskap och massor av vin. Även om du kommer att serveras lunch är det klokt att ta med sig något extra att äta under dagen. Du kommer verkligen att vilja äta något efter ett par vinprovningar. Efter alla upplevelser åker ni tillbaka till Manhattan. Eftersom den här turen är säsongsberoende avgår den endast mellan maj och november.

Eric tipsar: Jag tycker att den här dagsutflykten till en vingård är perfekt om du vill se fler av Long Islands vingårdar. Trots att det verkar nära Manhattan är det nästan omöjligt att besöka det på egen hand. En enkel resa med tåg kan lätt ta upp till tre timmar. Under den här dagsutflykten behöver du endast kliva på bussen.

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong som du kan använda som biljett för dagsutflykten.

  • Avgångsplats: 85 Delancey Street in Lower East Side
  • Avgångstid: kl. 09.00
  • Åldersgräns: 21 år och upp. Ta med passet som leg.
  • Den här rundturen är säsongsberoende

Boka dina biljetter till en dagsutflykt till en vingård från New York här

Vingård dagsutflykt från New York - Vingård Vingård dagsutflykt från New York - Vinprovning

Dagsresa till Hamptons

Vill du se mer av Long Island? Under den här dagsutflykten till Hamptons kommer du inte bara att besöka en vingård där du kan prova några viner, du kommer också att få se det lyxiga livet i Hamptons. I den här delen av Long Island hittar man några av USA:s dyraste villaområden. Se stora yachter lägga till i hamnen, promenera genom typiska amerikanska bostadsområden, och ta en promenad längs den härliga stranden.

Vinprovning i New York

I New York kan du också prova vin. Under vinresan i Lower East Side får du veta mer om stadsdelen, besöka några lokala restauranger och stanna till vid en vinbutik. Förutom vinprovning serveras du också ett antal smårätter.

Boka Lower East Side Walking Wine Tour här

Vingård dagsutflykt från New York - Vintillverkning Vingård dagsutflykt från New York - Viner

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat