Biljetter till STOMP i New York

Biljetter till STOMP i New York

Köp dina biljetter till STOMP i New York i förväg. STOMP är en off-Broadway show i New York. Det är inte en musikal men snarare ett underhållande spektakel fylld med musik och dans. Den visas på Orpheum Theater och är perfekt för grupper med personer som vill se en Broadwaymusikal samt för dem som inte tycker om musikaler. Musiken framförs med hjälp av annorlunda instrument, så som hinkar, sopborstar, dagstidningar och tändstickor.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Kreativt och med glimten i ögat

Showen har varit väldigt populär redan sedan 1994 och föreställningarna visas i en liten lokal i Orpheum Theatre. Det sprudlar av energi på scenen och den enda nackdelen kan vara pipet i öronen efter ha sett den 1,5 timme långa showen. Det är många och höga ljud men de som älskar musik, dans och rytm har kommit till rätt ställe. STOMP artisterna är både kreativa och talangfulla.

Eftersom som det inte är någon text i STOMP så passar den även för barn som inte förstår engelska så bra ännu. Artisterna använder inte sina röster utan istället uppfinningsrika instrument och sitt kroppsspråk. Alltid med en glimt i ögat.

Biljetter till STOMP i New York - Soptunnor Biljetter till STOMP i New York - Skapa musik

En överväldigande upplevelse för alla åldrar

I den här showen handlar det inte så mycket om själva historien bakom utan mer om upplevelsen av showen. Det gör den lämpad för alla åldrar. Det är en överväldigande upplevelse. Man kan inte hjälpa att undra över hur länge artisterna måste ha övat för att nå en sådan perfekt symmetri i dans och musik. Men man får inte chansen att grubbla för länge, för innan du vet ordet av har de redan börjat med en ny rytm och du får höra ljudet av ett nytt ”instrument”.

Imponerande liveshow

Eftersom det är en väldigt populär show har du kanske redan sett delar av den på tv. Det är fortfarande är det värt att se den live som är en helt annan upplevelse än att se den hemma från soffan. Fördelen att se den hemma är dock att du slipper dammet som virvlar upp på scenen från sopborstarna!

Biljetter till STOMP i New York - Gåenden Biljetter till STOMP i New York - Kundvagnar

Eric tipsar: Måste bara säga det: man känner verkligen för att STAMPA med fötterna för att följa med i rytmerna! Det är verkligen otroligt hur artisterna använder olika saker för att skapa ljud. Det är den perfekta upplevelsen om du vill se live teater men inte gillar traditionella musikaler, eller känner för att sitta ned i timmar. Du kan äta middag i den italienska restaurangen intill, San Marzano. Maten är god och prisvärd och restaurangen ligger på endast en minuts promenadavstånd från teatern.

Information om showen

  • Minimiålder: Barn under 5 år är inte tillåtna på teatern.
  • Längd: 1 timme och 45 minuter
  • Plats: Orpheum Theater, 126 2nd Avenue

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat