Saks Fifth Avenue Holiday Light Show i New York 2023

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show i New York

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show i New York projiceras varje år på sidan av deras flaggskeppsbutik på 5th Avenue mellan 49th och 50th Street. Den spektakulära ljusshowen kommer definitivt få dig att komma in i julstämningen. Du kan även promenera och beundra de vackert pyntade skyltfönstren.

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show i New York

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show är en omtyckt jultradition. Varje år presenterar varuhuset Saks Fifth Avenue en unik och spännande ljusshow med ett nytt tema. De 600 000 ljusen ”dansar” till de olika julsångerna. Ljusen synkar perfekt med musiken, vilket skapar en enastående bild- och ljudupplevelse.

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show i New York - Show Saks Fifth Avenue Holiday Light Show i New York - Vinduer

Se Holiday Light Show

Den första Saks Fifth Avenue ljusshow äger rum i slutet av november när Saks Fifth Avenue:s julfönster avtäcks. Den dagliga föreställningen visas till i början på januari. Njut av spektaklet var 10e minut, med start kl. 17.00 till kl. 23.00 där varje show varar i tre till fyra minuter.

Julgranen i Rockefeller Center

Mitt emot Holiday Light Show på Fifth Avenue står Rockefeller Centers julgran stolt i mitten av kända Rockefeller Plaza. Det är alltid en majestätisk sevärdhet som är pyntad med 50 000 blinkande LED-lampor och över 3 miljoner Swarovski-kristaller som täcker de 70 topparna högst upp på granens stjärna.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat