Biljetter till Rock of Ages musikal i New York

Biljetter till Rock of Ages musikal i New York

Köp dina biljetter till Rock of Ages musikal i New York innan du reser till New York. Det är lätt att köpa dina teaterbiljetter online, och du sparar både tid och pengar. Rock of the Ages musikalen är en off-Broadway show på New World Stages och är en perfekt kombination mellan en musikal, rockkonsert och stand-up! Sångerna spelas av en äkta rockband och publiken uppmuntras att sjunga med.

Tyvärr visas den här showen inte längre
Se ett urval av andra Broadwayshower här

Historierna i The Bourbon Room

Rock of Ages utspelar sig under eran av sex, drugs and Rock ’n Roll. Året är 1987 i Los Angeles. Historien berättas av Lonny som är manager för The Bourbon Room där också de flesta scenerna i musikalen utspelas. The Bourbon Room är en legendarisk klubb där många stora rockband en gång började sin karriär. Tyska entreprenörer övertygade Los Angeles borgmästare att städa upp och göra staden mer familjevänlig. För att lyckas med det, krävdes en del avveckling av befintliga företag, inkluderat The Bourbon Room. Dennis som är ägare till Bourbon tror sig kunna rädda klubben genom att få dit rockstjärnan Stacee Jaxx och hans band Arsenal för en sista spelning. Mitt i allt har vi Drew och Sherrie, som möts under tiden de försöker att slå igenom i Hollywood och båda hoppas på att hitta kärleken. Frågan är, kommer det att inse att de är menade för varandra?

Biljetter till Rock of Ages musikal i New York - Rockband Biljetter till Rock of Ages musikal i New York - Stacee Guitar

Komisk sida av Broadway

Historien kanske anses vara dramatisk men Rock of Ages är en riktigt bra komedi. Lonny, Dennis och Stacee Jaxx levererar de bästa komiska ögonblicken av showen. Berättaren Lonny, bryter ofta de regler som oftast ses i teater, genom att tala direkt till publiken. Med sliskiga slogans på sin t-shirt och komiska repliker springer han runt på scenen och berättar för de andra karaktärerna varför saker händer i historien (för att musikalen är skriven på det sättet!).

Rock’n’Roll klassiker från 1980-talet

1980-talets Rock ’n Roll är mest känd för stort hår, tighta trikåer och låttexter som fastnar i huvudet: Precis som Rock of Ages. Du kommer att gå hem sjungandes på klassiker som Twisted Sister’s I Wanna Rock och We’re Not Gonna Take It, Bon Jovi’s Wanted Dead or Alive och Journey’s Don’t Stop Believin. Men det är så mycket mer till exempel Whitesnake, Europé, Foreigner, Poison och Extreme.

Hur köper man biljetter till Rock of the Ages?

Eric tipsar: Den här showen är ett måste för alla som tycker om rockmusik. Gillar du i vanliga fall inte musikaler, föredrar du konserter men spelar inte ditt favoritrockband under din vistelse i New York, då är den här showen ett bra alternativ. Jag rekommenderar inte den här showen till barn och tonåringar under 14 år eftersom det är en del svordomar och sexuellt betonade scener. Stämningen på scenen och bland publiken är nästan som en riktig rockkonsert så passa på och headbanga och rocka med bandet!

Information om musikalen

  • Åldersgräns: Rekommenderas för barn från 14 år och upp, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern
  • Längd: 2 timmar och 30 minuter
  • Plats: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
  • Klicka här för New World Stages / Stage 3 Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat