Biljetter till Rock of Ages musikal i New York

Köp dina biljetter här

Köp dina biljetter till Rock of Ages musikal i New York innan du reser till New York. Det är lätt att köpa dina teaterbiljetter online, och du sparar både tid och pengar. Rock of the Ages musikalen är en off-Broadway show på New World Stages och är en perfekt kombination mellan en musikal, rockkonsert och stand-up! Sångerna spelas av en äkta rockband och publiken uppmuntras att sjunga med.

Köp dina biljetter till Rock of Ages här

Köp biljetter till Rock of the Ages nu, betala inga servicekostnader och hämta ut biljetterna direkt på teatern! 

Historierna i The Bourbon Room

Rock of Ages utspelar sig under eran av sex, drugs and Rock ’n Roll. Året är 1987 i Los Angeles. Historien berättas av Lonny som är manager för The Bourbon Room där också de flesta scenerna i musikalen utspelas. The Bourbon Room är en legendarisk klubb där många stora rockband en gång började sin karriär. Tyska entreprenörer övertygade Los Angeles borgmästare att städa upp och göra staden mer familjevänlig. För att lyckas med det, krävdes en del avveckling av befintliga företag, inkluderat The Bourbon Room. Dennis som är ägare till Bourbon tror sig kunna rädda klubben genom att få dit rockstjärnan Stacee Jaxx och hans band Arsenal för en sista spelning. Mitt i allt har vi Drew och Sherrie, som möts under tiden de försöker att slå igenom i Hollywood och båda hoppas på att hitta kärleken. Frågan är, kommer det att inse att de är menade för varandra?

Biljetter till Rock of Ages musikal i New York - Rockband Biljetter till Rock of Ages musikal i New York - Stacee Guitar

Komisk sida av Broadway

Historien kanske anses vara dramatisk men Rock of Ages är en riktigt bra komedi. Lonny, Dennis och Stacee Jaxx levererar de bästa komiska ögonblicken av showen. Berättaren Lonny, bryter ofta de regler som oftast ses i teater, genom att tala direkt till publiken. Med sliskiga slogans på sin t-shirt och komiska repliker springer han runt på scenen och berättar för de andra karaktärerna varför saker händer i historien (för att musikalen är skriven på det sättet!).

Rock’n’Roll klassiker från 1980-talet

1980-talets Rock ’n Roll är mest känd för stort hår, tighta trikåer och låttexter som fastnar i huvudet: Precis som Rock of Ages. Du kommer att gå hem sjungandes på klassiker som Twisted Sister’s I Wanna Rock och We’re Not Gonna Take It, Bon Jovi’s Wanted Dead or Alive och Journey’s Don’t Stop Believin. Men det är så mycket mer till exempel Whitesnake, Europé, Foreigner, Poison och Extreme.

Hur köper man biljetter till Rock of the Ages?

Biljetter till Rock of the Ages från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Köp dina biljetter till Rock of Ages här

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Eric tipsar: Den här showen är ett måste för alla som tycker om rockmusik. Gillar du i vanliga fall inte musikaler, föredrar du konserter men spelar inte ditt favoritrockband under din vistelse i New York, då är den här showen ett bra alternativ. Jag rekommenderar inte den här showen till barn och tonåringar under 14 år eftersom det är en del svordomar och sexuellt betonade scener. Stämningen på scenen och bland publiken är nästan som en riktig rockkonsert så passa på och headbanga och rocka med bandet!

Information om musikalen

 • Åldersgräns: Rekommenderas för barn från 14 år och upp, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern
 • Längd: 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
 • för New World Stages / Stage 3 Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Rock of Ages här

Vill du inte se Rock of Ages? 

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Kommande shower

 • mån 7 september 2020 - 20:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • ons 9 september 2020 - 20:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • tor 10 september 2020 - 20:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • fre 11 september 2020 - 20:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • lör 12 september 2020 - 14:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • lör 12 september 2020 - 20:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • sön 13 september 2020 - 14:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3
 • sön 13 september 2020 - 19:00 - Rock of Ages - New World Stages / Stage 3

Köp dina biljetter till Rock of Ages härKöp dina biljetter här

* Det lägsta priset för denna musikal (bland andra) är mån 7 september 2020 20:00

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev


Sökresultat
från
till och med
Sökresultat