New York Pizza Tour till Brooklyn och Coney Island

Köp dina biljetter här

Pizza Tour i Brooklyn och Coney Island

New York Pizza Tour till Brooklyn och Coney Island måste förstås finnas med på min webbplats. Om du däremot gärna äter stora mängder av mycket speciella pizzor så är den här guidade turen inget för dig. Trots det så kan jag varmt rekommendera den guidade turen som tar fyra och en halv timme. Se den inte som en pizzatur som råkar gå genom Brooklyn och Coney Island men mer som en guidad rundtur genom Brooklyn och Coney Island med några smarriga pizzabitar som bonus.

Som på film

Turen börjar vid Union Square som ligger centralt till. Härifrån tar en buss dig över Manhattan Bridge och rätt in i Brooklyn. Min guide var väldigt entusiastisk och eftersom turen organiseras av ett familjeföretag så är chansen stor att du får samma guide, eller någon som är minst lika trevlig och utåtriktad med likadana kunskaper om Brooklyn. I slutet på turen vet du exakt vem som har bott var och var vilken film blev inspelad. När bussen passerar ett före detta filmställe så visar de samma filmscen samtidigt vilket är toppen. Om det finns tid för det så är det första stoppet vid Brooklyn Bridge Park. Den makalösa utsikten över Manhattan tar andan ur dig, som du kan se i fotot nedan.

New York Pizza Tour till Brooklyn och Coney Island - Brooklyn Bridge Park Pizza Tour i NYC - Hans och Grea huset

Hoppa över kön till Grimaldi’s

Grimaldi’s är på promenadavstånd från Brooklyn Bridge Park. Grimaldi’s har alltid en kö utanför restaurangen. Det kan ha något med att göra att det är Michelle Obamas favoritställe men det anses också att vara en av de bästa pizzaställena i New York. Den här guidade turen ger dig förtur och du kan gå direkt till ditt dukade bord. Grimaldi’s är känd för sina vedeldade ugnspizzor med färsk mozzarella och underbart god sås. Alla gäster får två bitar av den vanliga pizzan, och (alkoholfria) drycker är inkluderade i priset.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Oven

Nöjd och mätt genom Brooklyn

Nöjd och mätt åker ni vidare genom de vackraste delarna i Brooklyn. När du åker förbi de imposanta villorna kommer du märka att New York känslan ebbar bort. Då är det dags för nästa pizzastopp: L&B Spumoni Gardens. Det här stället ligger verkligen djupt inne i Brooklyns kärna och du kommer bara se Brooklyninvånare. Det är synd för de här pizzorna är värda ett besök. Pizzabottnarna är tjockare men deras specialitet är osten som är dold under tomatsåsen. Superb! Du serveras två bitar och en (alkoholfri) dryck här också.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Slice

Coney Island: pepperonin på pizzan

Ännu mer nöjd och mätt, kan du nu njuta av en lugn stund i bussen som åker direkt till Coney Island. Det här är pricken över i om du frågar mig. Eller snarare, pepperonin på pizzan! Vanligtvis tar det dig mellan 2,5-3 timmar att åka till och från Coney Island. Det går fort och smidigt att åka ut hit. Tillsammans med guiden tar ni en promenad längs med boulevarden och du får se den världsberömda korvkiosken Nathan’s Hot Dogs och Luna Park.

Pizza Tour in Brooklyn and Coney Island Coney Island Boardwalk

En trevlig avslutning

Längtar du efter mer, vill du ta en tur till med pariserhjulet eller bara stanna utomhus ett tag till? Du kan avsluta turen här vid Coney Island och åka tillbaka på egen hand. Din guide berättar gärna för dig vad som är den bästa vägen. Om du väljer att åka tillbaka med samma buss, så anländer du inom 30 minuter vid Union Square där turen började. Ditt huvud kommer att vara fullt av bilder från en helt annan sida av New York. Du kommer att ha vackra bilder på ditt minneskort och magen kommer att känna sig nöjd den med! Den här guidade turen kanske inte är den billigaste, men denna fyra och halv timmes resa genom Brooklyn är definitivt värd sitt pris. Det gäller även det snabba sättet att besöka Coney Island på och sist men inte minst: superb pizza!

Praktisk information

Efter betalningen får du en voucher (kupong) med all information. Du behöver inte skriva ut vouchern.

  • Längd: 4,5 timmar
  • Avgångsplats: Union Square
  • Avgångstid: kl. 11:00

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat