National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

National Geographic Encounter Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey är en attraktion på Times Square, New York. Med hjälp av avancerad digital teknik förflyttas du till oceanernas djup via virtuella upplevelser. Möt hajar, valar, enorma bläckfiskar och sjölejon utan att bli blöt! Undervattensvärlden är skapad av samma team som är ansvariga för dekoren i Game of Thrones och Martin Scorseses Hugo och har vunnit både Oscars och Emmy-utmärkelser. Garanterat bra visuella upplevelser!
 
 

Tyvärr har National Geographic Encounter stängt. Se saker att göra i New York angående andra sevärdheter nära Times Square.

Virtuellt akvarium

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey är en attraktion med ett över 5500 m2 stort virtuellt akvarium. Du djupdyker in i ett hav av bilder och ljud från oceaner. Du går bland olika havsomgivningar tillsammans med en guide där varje del har en egen miljö, och djur. Encounter är också en digital ”lekplats” där du kan leka med hologram, interaktiva skärmar och mer. Du kan lära dig mer om hur man kan skydda haven mot miljöförstöring och vad vetenskapen gör för att förbättra havsmiljön. Under hela upplevelsen blir du ledd av avancerad bild-och ljudteknik vilket ger intrycket av att man är mitt i en undervattensvärld. Det känns faktiskt som om man befinner sig i havets djup mitt bland växter och djur, en dynamisk verklighetsupplevelse, minst sagt. Räkna med att ett besök till National Geographic Encounter: Ocean Odyssey tar ca 1,5 timme.

Eric tipsar: National Geographic Encounter är en fin attraktion, framför allt om du har barn med dig eller om du är väldigt intresserad av havens hemligheter. Om du har lite tid över under en regnig dag och befinner dig i närheten av Times Square området, missa då inte att besöka den här attraktionen.

National Geographic Encounter Ocean Odyssey - Under ytan National Geographic Encounter Ocean Odyssey - Deep Sea

Praktisk information

  • Öppettider:
    • Söndag – torsdag: kl. 10.00 – 21.00
    • Fredag och lördag: kl. 10.00 – 22.00
  • Plats: 226 West 44th Street, mellan Broadway och 8th Avenue
  • Åldergräns: På grund av den intensiva ljud-och bildupplevelsen är utställningen mindre lämpad för barn under 6 år.
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat