Lyx transfer till Hamptons från New York

hamptons

Vill du komma ifrån ett hektiskt New York för en dag och tillbringa dagen i berömda Hamptons? Gör som många människor i Hamptons och anländ med stil i en lyxig buss. Boka en returbiljett och njut av en väldigt avkopplande dag! Det finns dryck och lite snacks i den lyxiga bussen.  Resan är planerad för ditt bästa, luta dig tillbaka och njut till fullo. Bussen kör direkt från New York till den populära badorten och resan beräknas till ca 2,5 timme.

Den här dagsturen erbjuds inte längre. Du kan boka den här dagsturen till Hamptons New York istället.

Njut av Hamptons

När du anländer till Southampton väntar en beach shuttle som tar dig vidare genom Southampton Village till Coopers Beach. Njut av en dag på stranden vid den vackra atlantiska kusten. Du kan hyra en strandstol och parasoll mot betalning. Om du blir hungrig, kan du köpa något att äta vid stranden där du får 10% rabatt vid strandfiket Ducks.

Senare på eftermiddagen hämtar man upp dig från stranden för att återvända till Southhampton där du går ombord bussen igen och påbörjar din resa tillbaka till Manhattan. Resan tar ca 2 timmar.

Obs. att du inte ska glömma att ta med dig ordentligt med solskydd och ett badlakan. Varje passagerare får ta med sig en stor väska och en handväska.

Praktisk information

Efter bokningen kommer du få en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som din biljett till din transfer.

  • Barn måste vara minst 2 år fyllda och åka i sällskap med en vuxen
  • Avgångsplats: Hörnan av 3rd Avenue och 40th Street på sydvästra delen av Manhattan
  • Ankommer tillbaka till: 3rd Avenue mellan 39th och 40th Streets
  • Avgångstid: kl. 08:00 (det kan variera beroende på trafiksituationen. Läs informationen noga på din voucher efter bokningen!)
  • Den här rundturen är säsongsbunden
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat