Biljetter till Jersey Boys i New York

Biljetter till Jersey Boys i New York

Köp dina biljetter här

Boka dina biljetter till Jersey Boys i New York innan du åker. Det är enkelt att köpa dina teaterbiljetter online och du sparar både tid och pengar. Musikalen Jersey Boys i New York är inte som alla andra musikaler. Den berättar en ganska okänd autobiografisk historia om The Four Seasons som var ett populärt band från mitten av 1960-talet. The Four Seasons kom ursprungligen från New Jersey och blev världsberömda med många stora hits som ofta har spelats av andra band. Jersey Boys visas i New World Stage.

Köp dina biljetter till Jersey Boys här

Köp biljetter nu, du slipper betala en serviceavgift

Frankie Valli och The Four Seasons

Detta är en klassisk berättelse om hur fattig blir rik (och rik blir fattig!) och som avslöjar att de till synes fläckfria Jersey Boys är lite mindre fläckfria än tidigare avslöjat. Vilket gör inte gör historien mindre spännande. Musiken får en att vilja klappa med i sångerna och dansa. Ni som känner till sångerna sedan tidigare kan njuta av en riktig nostalgitripp. Och ni som inte har hört dem tidigare kommer garanterat nynna sångerna på vägen ut!

Den berättas i dokumentärstil och rock ’n roll musikalen handlar om bandmedlemmarna Franki Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito och Nick Massi. Varje bandmedlem turas om att berätta historien för publiken. Var och en av dem sjunger en egen del av samma händelse vilket ger olika perspektiv. Lite som olika säsonger under ett år. Det leder till en dynamisk och spännande historia.

Biljetter till Jersey Boys i New York - Överens Biljetter till Jersey Boys i New York - Show

Tillbaka till 1960-talet!

Förutom den underhållande Jerseyaccenten och den poppiga dekoren så är det Frankie Valli som stjäl showen med sin falsettröst. Det är inte konstigt att bandet till slut kallades för Frankie Valli and The Four Seasons. Artisterna är lika underhållande nu som då och får publiken känna som om The Four Seasons har kommit till liv igen. Och detta är anledningen till att Jersey Boys är så populär: det är en autentisk storyline och artisterna och bandet låter verkligen äkta. Så fort sånger som Big Girls Don’t Cry och Walk Like a Man (och även Can’t Take My Eyes Off You) sätter igång så blir publiken alldeles vild. Om du vill uppleva rock ’n roll från 1960-talet så är Jersey Boys den perfekta musikalen att gå till!

Biljetter till Jersey Boys i New York - Frankie Valli and The Four Seasons Biljetter till Jersey Boys i New York - The Angels

Hur köper man biljetter till Jersey Boys i New York?

Biljetter till Jersey Boys från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans. Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
 • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl
 • Pålitligt, säkert och snabbt
 • Betala med kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.
Köp dina biljetter till Jersey Boys här
Eric tipsar: Det här är inte en familjemusikal. Det är många svordomar och några våldsamma scener. Jag rekommenderar musikalen till alla som växte upp med musik av The Four Seasons (mitten av 1960-talet). Hur som helst så är musikalen mycket underhållande och även om du inte växte upp med musiken så känner du säkert till några av dem!

Covid-19-begränsningar

Begränsat antal biljetter tillgängliga. Social distansering och munskydd krävs. Obligatoriskt negativt PCR-test eller negativt antigen covid-19-snabbtest eller bevis på fullständig vaccination mot covid-19.

 Information om showen

 • Kan anses vara olämplig för barn på 12 år och yngre
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: New York Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • för New York Stages – Stage One Theater sittplatskarta

Köp dina biljetter till Jersey Boys här

Vill du inte se Jersey Boys? 

Se ett urval med andra Broadwayshower här

Kommande shower

  Köp dina biljetter till Jersey Boys härKöp dina biljetter här

  Var det här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

  Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

  Abonnera på mitt nyhetsbrev


  Sökresultat
  från
  till och med
  Sökresultat