Biljetter till Jersey Boys i New York

Biljetter till Jersey Boys i New York

Boka dina biljetter till Jersey Boys i New York innan du åker. Det är enkelt att köpa dina teaterbiljetter online och du sparar både tid och pengar. Musikalen Jersey Boys i New York är inte som alla andra musikaler. Den berättar en ganska okänd autobiografisk historia om The Four Seasons som var ett populärt band från mitten av 1960-talet. The Four Seasons kom ursprungligen från New Jersey och blev världsberömda med många stora hits som ofta har spelats av andra band. Jersey Boys visas i New World Stage.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Contents

Frankie Valli och The Four Seasons

Detta är en klassisk berättelse om hur fattig blir rik (och rik blir fattig!) och som avslöjar att de till synes fläckfria Jersey Boys är lite mindre fläckfria än tidigare avslöjat. Vilket gör inte gör historien mindre spännande. Musiken får en att vilja klappa med i sångerna och dansa. Ni som känner till sångerna sedan tidigare kan njuta av en riktig nostalgitripp. Och ni som inte har hört dem tidigare kommer garanterat nynna sångerna på vägen ut!

Den berättas i dokumentärstil och rock ’n roll musikalen handlar om bandmedlemmarna Franki Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito och Nick Massi. Varje bandmedlem turas om att berätta historien för publiken. Var och en av dem sjunger en egen del av samma händelse vilket ger olika perspektiv. Lite som olika säsonger under ett år. Det leder till en dynamisk och spännande historia.

Biljetter till Jersey Boys i New York - Överens Biljetter till Jersey Boys i New York - Show

Tillbaka till 1960-talet!

Förutom den underhållande Jerseyaccenten och den poppiga dekoren så är det Frankie Valli som stjäl showen med sin falsettröst. Det är inte konstigt att bandet till slut kallades för Frankie Valli and The Four Seasons. Artisterna är lika underhållande nu som då och får publiken känna som om The Four Seasons har kommit till liv igen. Och detta är anledningen till att Jersey Boys är så populär: det är en autentisk storyline och artisterna och bandet låter verkligen äkta. Så fort sånger som Big Girls Don’t Cry och Walk Like a Man (och även Can’t Take My Eyes Off You) sätter igång så blir publiken alldeles vild. Om du vill uppleva rock ’n roll från 1960-talet så är Jersey Boys den perfekta musikalen att gå till!

Biljetter till Jersey Boys i New York - Frankie Valli and The Four Seasons Biljetter till Jersey Boys i New York - The Angels

Hur köper man biljetter till Jersey Boys i New York?

Biljetter till Jersey Boys från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.
Eric tipsar: Det här är inte en familjemusikal. Det är många svordomar och några våldsamma scener. Jag rekommenderar musikalen till alla som växte upp med musik av The Four Seasons (mitten av 1960-talet). Hur som helst så är musikalen mycket underhållande och även om du inte växte upp med musiken så känner du säkert till några av dem!

 Information om showen

 • Den här showen är lämplig för barn från 12 år och uppåt. Barn under 5 års ålder är inte tillåtna i teatern.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: New York Stages – Stage One, 340 West 50th Street
 • Tillgänglighet:  T
 • Klicka här för New York Stages – Stage One Theater sittplatskarta

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat