Gratis entré till MoMA i New York

Gratis entré till MoMA i New York

Gratis entré till MoMA (Museum of Modern Art) ges till lokala New York-bor som kan bevisa att de bor i staden. MoMA är ett av de största konstmuseerna i NYC och är öppet längre den första fredagen varje månad. Besökare som inte är bosatta i New York kan inte gå in gratis på MoMA.

Du kan köpa dina biljetter till MoMA här istället

Pay What You Wish

Vissa museer i New York arbetar med ett system där du betalar vad du vill. Det innebär att besökaren själv väljer vad hen vill betala för inträdet. Systemet är avsett för lokala besökare, framför allt studenter, i New York. På så sätt kan personer som inte har pengar för ett museibesök ändå uppleva modern konst och kultur, och det är även en stund för New York-borna själva.

Eric tipsar: Med ett rabattkort kan du få inträde till nästan alla museer i New York. På så sätt blir det enkelt besöka alla dina favoritmuseer utan att behöva köpa separata biljetter. Och du kommer att spara en del pengar.

MoMA i rabattkort

När du besöker New York är det både praktiskt och enkelt att köpa ett rabattkort. Det är inte bara billigare än att köpa separata biljetter till sevärdheter och guidade rundturer men du sparar också tid och slipper krångel på plats. Det finns två typer av rabattkort i New York: Dagskort och attraktionskort. Med New York Pass, Sightseeing Day Pass och All-Inclusive Pass kan du besöka MoMA och andra sevärdheter under ett visst antal dagar som du själv väljer.

Ett rabattkort gäller för ett begränsat antal sevärdheter. Det gör att du kan upptäcka New York i egen takt. Köp Sightseeing Flex Pass eller Explorer Pass för att få inträde till MoMA.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat