Go City All-Inclusive New York Pass

Köp dina biljetter nu
Go City All Inclusive New York Pass
Upp till 30% rabatt

Go City All-Inclusive New York Pass är ett utmärkt sätt att få ut det mesta av din resa till New York. Du betalar ett fast belopp för det här rabattkortet, beroende på hur många dagar du väljer. Du kan välja mellan 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 dagar i följd. Du köper bara kortet och behöver sedan inte betala något för de sevärdheter du besöker. Dessutom är New York All-Inclusive Pass mycket enklare att använda än separata biljetter, med ett kort kan du besöka alla sevärdheter du vill se i New York!

Köp ditt Go City All-Inclusive New York Pass här

SPECIALERBJUDANDE: Nu upp till 30% rabatt på Go City All-Inclusive New York Pass! Använd rabattkoden ERICNYC5

Contents

Priser

3 dagar 4 dagar 5 dagar 7 dagar 10 dagar
Vuxna $339 $246 $389 $284 $444 $323 $509 $362 $546 $381
Barn 3-12 år $239 $189 $289 $218 $339 $252 $389 $277 $394 $286

Hur köper man Go City All-Inclusive New York Pass?

När du har köpt New York All-Inclusive Pass kan du välja att ladda ner kortet som en PDF-fil så att du kan skriva ut det, eller så kan du få ett digitalt kort. Jag rekommenderar alltid att du skriver ut ditt kort, i det fall att det inte fungerar på din mobil. All information om de rundturer och sevärdheter som ingår i rabattkortet hittar du här.

Hur fungerar ett New York All-Inclusive Pass?

När du har laddat ner eller skrivit ut kortet kan du använda det direkt! För rundturer och vissa sevärdheter måste du boka en tid eller göra en bokning. Att göra en bokning aktiverar ännu inte Go City All-Inclusive New York-passet, så du kan göra nödvändiga bokningar innan du åker till New York. För en översikt över de rundturer och sevärdheter som kräver en bokning och för att göra en bokning, klicka här. För de flesta sevärdheter behöver du inte göra någon bokning, du kan gå in när du vill och visa upp ditt kort vid ingången. Du får besöka varje sevärdhet endast en gång.

Go City All Inclusive New York Pass - Sevärdhet Go City All Inclusive New York Pass - Museum

För att aktivera ditt kort visar du det på din mobil eller på papper vid ingången till sevärdheten. Första gången du använder kortet aktiveras det och är sedan giltigt i flera dagar i följd beroende på ditt val av antal giltighetsdagar.

Jag rekommenderar att du aktiverar New York All-Inclusive Pass genom att besöka den första sevärdheten tidigt på morgonen. Detta beror på att kortet är giltigt för ett antal på varandra följande veckodagar. De flesta sevärdheter öppnar tidigt och det är mindre antal besökare, så det går att undvika långa köer. Du betalar inget extra vid sevärdheterna eftersom du har ditt kort redan! I slutändan är kortet enkelt att använda och du sparar mycket pengar.

Eric tipsar: “Go City All-Inclusive New York Pass är perfekt om du vill se och göra mycket på relativt kort tid. Jag rekommenderar att du köper ett kort för minst tre dagar. På så sätt får du ut mest värde av kortet, och du kan fördela dina besök lite jämnare över de dagar du har.”

Sevärdheter och rundturer som ingår i Go City All-Inclusive New York Pass

New York All-Inclusive Pass erbjuder många alternativ. Du får bland annat tillgång till berömda New York-sevärdheter som Empire State Building, One World Observatory och Hop on Hop off-bussen. Dessutom kan du besöka flera museer, bland annat 9/11 Museum och American Museum of Natural History. Utforska Central Park på cykel och se skyline från vattnet på en av båtturerna. Om du vill utforska stadens kulturella mångfald kan du ta en guidad rundtur i Bronx, Queens och Brooklyn eller ta en guidad promenad i Chinatown, Little Italy och/eller SoHo.

Exklusivt till Go City All-Inclusive New York Pass

Förutom de ikoniska New York attraktionerna erbjuder Go City All-Inclusive New York Pass några exklusiva attraktioner. Du kan till exempel få en picknicklunch att avnjuta i Central Park eller få en gratis öl från Brooklyn Brewery. Och visste du att du får exklusiv tidig tillgång till Edge med detta rabattkort? Kom dit en timme före den officiella öppningstiden och njut av utsikten över staden utan folkmassorna!

Köp ditt Go City All-Inclusive New York Pass här

Go City All Inclusive New York Pass - Båttur

Vad är ett Go City All-Inclusive New York Pass?

Go City All-Inclusive New York Pass är ett rabattkort som ger dig tillgång till olika sevärdheter i New York till ett lågt pris.

Vad kostar ett Go City All-Inclusive New York Pass?

Priset för Go City All-Inclusive New York Pass beror på antalet dagar du väljer vid köp.

Var kan jag boka sevärdheter med Go City All-Inclusive New York Pass?

Du kan boka sevärdheter med Go City All-Inclusive New York Pass här.

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat