Från New York till Niagarafallen två dagars rundtur

Köp dina biljetter nu
Från New York till Niagarafallen två dagars rundtur

Åk från New York till Niagarafallen med buss! Ta den här två dagars resan från New York till de berömda vattenfallen på den Kanadensiska sidan. Niagarafallen är inte enbart en perfekt upplevelse för dem som är på smekmånad utan även en fantastisk möjlighet för dem som vill se en häftig naturupplevelse. Under den här rundturen kommer du att besöka fallet från både amerikanska och kanadensiska sidan och spendera natten i närheten, så att du kan njuta av naturupplevelsen under två hela dagar och kombinera det med outletshopping!

 

Boka din tvådagarsresa från New York till Niagarafallen här 

Seneca Lake och Niagarafallen

Du lämnar New York tidigt på morgonen och anländer sent på eftermiddagen. Resan dit i sig är vacker: Du passerar Delaware Gap och Watkins Glen State Park i Finger Lakes region. Här kommer du att kunna ta en promenad genom Watkins Glen Canyon och se (mindre) vattenfall. Det är sedan raka vägen fram till Niagarafallen, förbi Seneca Lake. Den främsta attraktionen är naturligtvis American Falls. Den första dagen kommer du inte bara se American Falls (den del av Niagarafallen som ligger på den amerikanska sidan) utan även Sister Island och Goat Island. Den professionella guiden kommer att vara med under hela dagen. Ni kommer sedan att återvända till Niagarafallen på kvällen, som då är upplysta med lampor i olika färger. Natten tillbringas på ett hotell på antingen den amerikanska eller kanadensiska sidan.

Maid of the Mist och Journey Behind the Falls

Nästa dag har du möjlighet att se Niagarafallen på nära håll. Du kommer att höra det dånande ljudet som utgörs av kraften av vattenmassan, en tät dimma ligger i luften (håll hårt om din kamera). Maid of the Mist är i drift i maj-oktober, då kan du även besöka Hästskofallet på nära håll. När du besöker fallen på vintern, kommer du att kunna ta ʺJourney Behind the Fallsʺ, och även vara bakom fallet och känna av styrkan av fallet motsvarande 13 våningar upp. Runt middagstid går resan tillbaka till New York men innan du är tillbaka finns det möjlighet för shopping på en av världens största Outlets. Bra märkesvaror till bra priser!

Från New York till Niagarafallen två dagars rundtur - Bride Veil Falls Från New York till Niagarafallen två dagars rundtur - Båttur

Praktisk information

Efter köpet får du en kupong som du kan skriva ut och använda som din biljett, eller visa som mobilbiljett.

  • Påstigningsplats: Port Authority Bus Terminal (42nd Street mellan 8th och 9th Avenue).
  • Avgångstid: Kl. 06.30
  • Den här rundturen är säsongsbunden

OBS! För att resa till den kanadensiska sidan måste du kunna visa upp giltig fotolegitimation. Har du ett svenskt pass? Då behöver du inte ansöka om ett visum. Eftersom du reser via landvägen behöver du inte skaffa ett eTA för Kanada.

Boka din tvådagarsresa från New York till Niagarafallen här

Eric tipsar: Båda dagarna är långa, så se till att klä dig bekvämt och ta med ditt bästa foto-humör! Den andra dagen innehåller också ett stopp på outlet-butiker, något att ha med i planeringen. Om du föredrar att ta en dagstur till Niagarafallen, boka då en dagstur från New York till Niagarafallen med buss.

Från New York till Niagarafallen två dagars rundtur - Horseshoe Falls

Kanske är du även intresserad av:

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat