Dagstur från New York till Niagarafallen med buss

Köp dina biljetter nu
Dagsresa från New York till Niagarafallen med buss

Det går att göra en dagstur från New York till Niagarafallen med buss! Niagarafallen är bland de största vattenfallen i världen och du kan åka och se dem under din vistelse i New York. Var förberedd på att bussresan tar lång tid men som belöning får man uppleva de här storslagna vattenfallen. Definitivt ett minne för livet! Med den här dagsturen får du en unik möjlighet att besöka Niagarafallen från New York.

Boka dina biljetter för en dagstur från New York till Niagarafallen med buss här

The Maid of the Mist

Ni går ombord på bussen på morgonen vid en central samlingspunkt. Beroende på trafiken tar resan mellan 7-8 timmar. I bussen finns det begränsad WiFi och en toalett. Bussen stannar halvvägs för en kort paus där ni kan sträcka på benen. När jag tog den här rundturen kom jag fram till vattenfallen senare på morgonen och gick ombord på den berömda Maid of the Mist direkt (det går att köpa biljetterna på plats). Båten tar dig nära vattenfallen. Alla får en regnponcho och tro mig, det är ingen onödig detalj eftersom det skvätter rejält från de dundrande vattenmassorna som väller ned flera 100 meter längre bort. Den här båtturen är ett måste när man besöker Niagarafallen!

Dagsresa från New York till Niagarafallen med buss - Maid of the Mist Dagsresa från New York till Niagarafallen med buss - Utsikt fran Maid of the Mist

Goat Island

Efter båtturen fanns det tid över till att ta en titt i området och jag bestämde mig för att gå till utkikstornet. Härifrån får man en fin utsikt över vattenfallen. Är du en van vandrare? Då rekommenderar jag att gå upp den branta Crow’s Nest. Det innebär många trappsteg innan du är högst upp men utsikten är väl värd mödan. Crow’s Nest ligger närmare vattenfallen än utkikstornet och utsikten är magnifik. Glöm inte att ta med dig din regnponcho: man blir blöt även här! Den sista vackra utkiksplatsen vid vattenfallen som du besöker under rundturen är Goat Island. Ön ligger mitt i Niagara River, mellan Bridal Veil Falls och Horseshoe Falls. Härifrån får man ett helt annat perspektiv över vattenfallen. Man blir snabbt hungrig av sightseeing! Det går att boka en lunch för dagen vilket är en all-you-can-eat buffé vid ett av casinona. Buffén erbjuder ett stort antal maträtter och har bra kvalité på maten, det finns alltid något som passar alla smaker. Senare på eftermiddagen går man ombord på bussen igen till Manhattan och ni kommer tillbaka sent på kvällen.

Eric tipsar: Det kan vara olika tider för den här rundturen varje gång. Det beror på olika faktorer som trafikläget. Jag rekommenderar att lägga till matbuffén när du bokar rundturen, det finns ett väldigt begränsat antal alternativ på plats i området.

Praktisk information

När du har bokat och betalat. får du en voucher (kupong) som du kan skriva ut och använda som din biljett till rundturen, eller visa upp som mobilbiljett.

  • Avgångsplats: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Avgångstid: kl. 04.00 på morgonen
  • Den här dagsturen är säsongsberoende

Boka dina biljetter för en dagstur från New York till Niagarafallen med buss här

Dagsresa från New York till Niagarafallen med buss - Utsiktsplats

Var den här artikeln till hjälp? Rekommendera den genom att ge mig ett betyg.

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat